Sevgilinle daha fazla zaman geçirmek için sevmediğin bir oyunu oynar mısın? İstemeye istemeye oyun oynanır mı?

Sevgilinle daha fazla zaman geçirmek için sevmediğin bir oyunu oynar mısın? İstemeye istemeye oyun oynanır mı?

Benim hatun bu aralar çok sulu göz, sırf gönlü olsun diye oynarım ne yapayım. Yakınlarda oynamışlığım var geçen gün bana Cafeland indirtti. 😂😂
Cevap
11Cevap
O istesin oyunu baştan yaparım 😄
Sevgilim için oynarım
Ben çok oynadım öyle oyun sen anlamazsın vs dediği her oyunda onu solladim ve hevesi kaçtı birakti. Özellikle fifayi yapamazsın edemezsin dediği için oynadım 23-1 zirvede bıraktım, pubg 21 leş yaptım iki oyunu da sildi hahahahah
O kadar vakit ayiramam o oyuna zaten tam ıssız olmak lazim tac1 de bıraktım yapamazsın dediği iddialastigi için yaptım ve oyunu sildi benim için bu yeterliydi çünkü kızlarla konuşmak için oynuyordu ocağına incir ağacı diktim oyunu direkt sil diyemedigim için ben de onunla oynayarak kendisini başarısız hissettirdim işe yaradı
Öyle. Jdjdjdj
Acemiye denk geldim belki de jejdjdjej şans ama yapamazsın edemezsine kapak oldu sonuçta
evet, keyif almasam bile oynarım maksat birlikte daha çok zaman geçirmek.
Sıkıla sıkıla da olsa oynayabilirim bir şekilde 😇. Ama tabi belirtirim da ortak bı oyun bulmayı isterim
Sevgilim isterse onu kırmamak adına oynayarım ne olacak ki? O anlık oynarım o oyunu bir daha oynamam çünkü bir oyunu sevmiyorsam vardır bir bildiğim
Sevmediğim hoşuma gitmeyen bir oyunu oynayamam. Birlikte ikimizinde seveceği başka oyunlar bulup birlikte zevk alarak oynayabiliriz
Oynar ve anında yenilirim mahfuzdan oyun bitsin diye
Devam etmem ama gönlü olsun diye bir iki el oynarım..
Eğer oyuna başlarsam ve fena değilmiş dersem oynarım onun dışında arkadaşım olsaydı eğlenmesi için oynamayı denedim bir süre
Kaç gece sabaha kadar pubg oynadım beee
Game over direkt ve cikarim oyundan 😃
Hayır, keyif almadığımı derim ve oynamam.
oynarım ya sevgilimin gönlü hoş olsun yeter
Oynarım
Oynarim
Birlikte zaman geçirmemiz adına oynardım evet
Hayır oynamam b
hayır asla
Hayır
Cıks oynamam
Evet oynanır
Hayır
Öğrenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?