Bu gece Metin2'de bir PvP'ye geri dönme planlarım var :D Bundan seneler önce aşırı Metin2 oynuyordum, oynarken de her şeyden uzaklaşıyordum. Sanırım oynamayı özledim :D
Sizin için hangi oyun?

Bu gece Metin2'de bir PvP'ye geri dönme planlarım var :D Bundan seneler önce aşırı Metin2 oynuyordum, oynarken de her şeyden uzaklaşıyordum. Sanırım oynamayı özledim :D
Sizin için hangi oyun?

Süper Mario ve Call Of Duty 2

Çocukluğumda bol bol Gta oynardım arada Cs tabii şimdi de oynanıyor ama eskiden daha güzeldi Wolfteam diye bir oyun vardı ona baya para yatırmıştım bilekte sağlam olunca bulunduğum mahallede parmakla gösteriyorlardı beni kqjsjddkj
Şöyle eski dostlarla Half Life çevirmek fena olmazdı. Bounce haritasında "pembe panter" karakteri ile anılarımı tazelemek isterdim, görselde görmüş olduğumuz okçu tepesinde :D
Çocukluğumda oynadığım her oyun o zamanlar keyifli ve güzeldi. Şimdi biraz özlem olsa da aynı oyunu aynı hevesle oynayacağımı sanmıyorum.
Benim çocukluğumda Mario vardı 😄
Cevap
16Cevap
Gta vice city, Hot pursuit ve Most wanted
Serious Sam oyunu
Keşke eski pvpler kadar uzun ömürlü olsa da 1 hafta da yaptın yaptın yapamadın 20-30 kişi kalıyor :D
Alex kid miracle world çok oynadım cocuklugumun oyunu diyebilirim
Mario'ya dönmeyi isterdim. Çok özledim atari ile oyun oynamayı 🥺, telefonda var uygulamalar ama o atarinin zevkini vermiyorlar. Bı de Mario'nun zamanı çok hızlı akıyor sanki speedrun yapiyormusum gibi oluyor
Çocukken de Sims oynardım hala Sims oynuyorum. Ama Sims 3 çok daha kullanışlıydı. Sims 4 te birçok etkileşimi kaldırdılar. Gerçi son zamanlarda çok fazla güncelleme geldi ama hala bir araba süremiyoruz mesela😅
Half life, counter strike 1.3, gta vice city? :D Bunları unutmuş olamazsın :D
o zaman knight online diyeyim ben sana :D
hepsi güzeldi hepsine geri dönmek istiyorum 😬
ben sanal oyundan bahsetmiyorum admin bey realden bahsediyorum benim çocukluğumda teknoloji gelişmiş değildi tuşlu telefon yılan oyunu vardı tek 😅

Kesinlikle Super Mario
Ben bı ara knight oynuyorum ama ablam zorla oynatiyordu. d
Prince of persia oynadığım tek oyundu ve severdim. Şimdi olsa yine oynarım
Sims alıp torun torba aile kurmak için ev yapasım var
Segadaki futbol oyunun verdiği hazzı PS4 te bile alamadım.
Araba oyunları oynardım ben bir de King of 7 vardı dövüş... Ben sanırım erkeğim 😂😂
Ps konsolum olsaydı tekken olurdu bu oyun👉👈
Mario ama basit versiyonuna değil nintendoki versiyonundan olana
Empires Allies
Cityville
Farmville
Social Empires
Social Wars
kardeşimle neşeli dondurmalar oynardık sanırım o oyuna dönmek isterdim..
Sanırım bu Sitede hiç oyun oynamayan bir ben varım 😒
Zor sanki😄 hiç anlamam biliyor musun
Bu yaştan sonra mi🙄
Yaşlanıyorum 25 oldum 😏
Metin2 veya Knight online olurdu. ^^
Tek derdimin barbie bebegi uyumlu giydirmek olduğu günlere dönmek istiyorum
Super Mario ve GTA Vice City. 😎👍
Metin2 olur yalan yok
Quake 3 arena ve half life online
Stardoll.. bu oyunu küçükken çok severdim ✨
süper marıo ve felix
Mario🫶
Metin2’ye 😃
Legend online
criminal case
Hepsi zamaninda guzeldi. Hicbirine donmek istemem.
Half life
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?