Oynamaktan Büyük Keyif Aldığınız Yine Oynarım Dediğiniz En Sevdiğiniz Favori Oyun Serisi Hangisi? Benim Favori Sevdiklerim Call Of Duty Modern Warfare Serisi Ve Crysis Serisi bu 2 Yapımın Oyunları Gerçekten Muhteşem iş Çıkarıyor Crysis de O Nano Giysiyi Prophet Pyscho Nomad Özellikle Alcatraz Benim Favori Sevdiğim Karakter Crysis 2 de Kontrol Edilen Karakter di Alcatraz Crysis 1 de Nomad Kontrol Ediyoruz Ve Crysis 3 de Prophet Geri dönüyor kontrol bizde onun da Ve Call Of Duty Modern Warfare Serisi orada ki Askerler Daha özel benim gözümde Captain Price Soap Mactavish Gaz Simon Riley Ghost Gary Roach Sanderson Derek Frost Sandman Bu 2 oyunu Yine Oynarım öyle etkiliyor hikayesi peki sizin beğendiğiniz oyun serisi hangisi
Oynamaktan Büyük Keyif Aldığınız Yine Oynarım Dediğiniz En Sevdiğiniz Favori Oyun Serisi Hangisi?
Crysis serisini sadece oynamışsın Crysis 2 de kafasına sıkıp ölen bir kişi nasıl 3 te yaşıyor olabilir ben sana basitçe açıklayayım Crysis 2 de prophet ölmeden önce yeni DNA eklendi yazısı görüyoruz bu yazı eklenen ikinci ya da üçüncü DNA olduğunu gösteriyor daha sonra giysi bizimle neredeyse dna seviyesinde bağlantı kuruyor ve oyunun sonunda kuleye girene kadar konuşmayan karakter alcatraz 3 kırık omurga 6 kırık 3 çatlak kaburga çoklu ezik le giysi sayesinde zor ayakta duran bir ölü konuşuyor ilk dediği şey benim adım prophet aslında olay şu giysi kuleden düşüp çarptığında arıza veriyor ve yanlışlıkla prophetin dnasını alcatrazınkiyle değiştiriyor bu sayede alcatrazın bedeni kendini prophet sanıyor sesi hareketleri DNA yüzünden prophete dönüyor aslında gerçek prophet ölüyor buna üzülen hayranlar için 3 te giysindeki nanitler serbest akla gelebilecek her forma dönüşebilirden sonra uzaydan düşerken alev alıp prophetin görünümünü alıyor ve seri burada son buluyor şimdi 4 çıkacak diyorlar ama hadi bakalım büyük ihtimalle ikonik zırh olmayacak
Oynamaktan keyif aldığım yine oynarım dediğim oyun serileri
Call of Duty 1 Call of Duty 2 Call of Duty 3 Call of Duty Modern Warfare 1 Call of Duty Modern Warfare 2 Call of Duty Modern Warfare 3 Call of Duty Modern Warfare 4 Call of Duty Black Ops 1 Call of Duty Black Ops 2 Call of Duty Black Ops 3 Call of Duty WWII Call of Duty Ghost Call of Duty Modern Warfare 2 (2022) Call of Duty Modern Warfare 3 (2023)