Gamer Fazla Roblox oynadığım için rüyalarımda hep Roblox karakteriyim ve Roblox dünyasındayım. Nasıl kurtulurum bu şeyden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yeğenlerim yükle diye ısrar etti ananı bi yüklerim onlardan daha çok oynar oldum şu gereksiz saçma ama eğlenceli oyunu Günlük 6-8 saat oynuyorum Fazla Roblox oynadığım için rüyalarımda hep Roblox karakteriyim ve Roblox dünyasındayım. Nasıl kurtulurum bu şeyden? Cevapla Oyun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Başka oyunları deneyebilirsin. 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Hakalswk ara ver biraz troll bi oyum davranışlarını da etkiler 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ahahah güzelmiş😂😂, acilen oynamayı birakmalisin, birakabilirsin. org dkdkdks 0 0 Yorumla
orleanddo Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Hahaha ben de dalga geçiyodum kardeşim oynuyodu 4 gün önce indirdim ama fena sardı rüya konusuna gelirsek nasıl düzelir bilemiyorum bilinçaltına daha etkileyici bi şey sokman lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaş olalım mı epföepflelfkd Yorumla orleanddo +1 yıl olur gel Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl 20 yaşında oldugun emın mısın 02 yaşında gibi soru sormussun :D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 20 değilim zaten 18im Yorumla Aydınlı009 +1 yıl bence 18 bile degilsin yalancı seni :D Yorumla Soran +1 yıl Sana yalan borcum yok işine git Yorumla uyeismi33333333333 +1 yıl sende 09 gibi cevap vermissin 31 yasinda olduguna emin misin😀 Yorumla yoladam32 +1 yıl Roblox çocuk oyunu, Değildir. Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir süre oyuna ara vereceksin başka çaren yok. 0 0 Yorumla
bugrapro Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Bende oyunu yor 0 8 Yorumla bugrapro +1 yıl Ben 24 oynuyom roblox su hemde prosuyum piggy brookhaven rp tüm oyunları oynuyon Yorumla Soran +1 yıl Ben frogge oynuyorum ismin ne arkadaş olalım Yorumla bugrapro +1 yıl 29kerempro Yorumla bugrapro +1 yıl Arkadaş isteyini 2 gün sonra kabul edebilirim benim hesap banlı Yorumla bugrapro +1 yıl Roblox doors da oynayabiliriz Yorumla bugrapro +1 yıl Ben roblox 2020 de başladım hala oynuyorum 2023 yil Yorumla bugrapro +1 yıl Discord bugrabey#2591 Yorumla bugrapro +1 yıl Bende 18 yaşındayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Başka oyunları deneyebilirsin.
Hakalswk ara ver biraz troll bi oyum davranışlarını da etkiler
Ahahah güzelmiş😂😂, acilen oynamayı birakmalisin, birakabilirsin. org dkdkdks
Hahaha ben de dalga geçiyodum kardeşim oynuyodu 4 gün önce indirdim ama fena sardı rüya konusuna gelirsek nasıl düzelir bilemiyorum bilinçaltına daha etkileyici bi şey sokman lazım
Arkadaş olalım mı epföepflelfkd
olur gel
20 yaşında oldugun emın mısın 02 yaşında gibi soru sormussun :D
20 değilim zaten 18im
bence 18 bile degilsin yalancı seni :D
Sana yalan borcum yok işine git
sende 09 gibi cevap vermissin 31 yasinda olduguna emin misin😀
Roblox çocuk oyunu, Değildir.
Bir süre oyuna ara vereceksin başka çaren yok.
Oynamazsan kurtulursun
Bende oyunu yor
Ben 24 oynuyom roblox su hemde prosuyum piggy brookhaven rp tüm oyunları oynuyon
Ben frogge oynuyorum ismin ne arkadaş olalım
29kerempro
Arkadaş isteyini 2 gün sonra kabul edebilirim benim hesap banlı
Roblox doors da oynayabiliriz
Ben roblox 2020 de başladım hala oynuyorum 2023 yil
Discord bugrabey#2591
Bende 18 yaşındayım