Gamer Oyun oynarken sinirlerinizi kontrol edebiliyor musunuz? Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken sinirlerinizi kontrol edebiliyor musunuz?#Soojin #JendeAsla başaramadığım şey... Oyun oynarken sinirlerinizi kontrol edebiliyor musunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet hatta stres atmak için oyunlar güzel 0 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Evet, sinirlenmem. şey aklıma geldi Super Mario Maker 2'de ne zor levellar yapmıştım, bir sürü kişi bullshit der, ama ben çok keyif alarak yaptım 0 0 Yorumla
GereksizModlar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl ciddi oynuyorsam edemem, kafa dagitmaya girdiysem umrumda olmaz 1 0 Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Evet. Siz kızlar oyunlarda çok agresifsiniz 😄 1 0 Yorumla
WhereDidJesusGo Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 95% +1 yıl Bazen pamuk gibi çok sakinim bazense tam tersi deliriyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Çok çok rahat oynuyorum. Hatta oyun oynarken mesaj atarım , telefonla konusurum. Ölürsem de tekrar açar oynarım alt tarafı oyun sonucta 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Bazi nooblar denk gelince sinirlerim bozulduğu oluyo ama oyunu kontrol altina cabuk alırım sıkıntı yok 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Genellikle evet 😇😇 ama bazen geldikleri de oluyor bana 😬 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl LoL oynarken sinir krizi geçiriyorum :) 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Dimi ya Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl HAyır. Klavye kırmışlığım var :D 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl kötüymüş wkwjwmksmsjh Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok ekstrem durumlar harici kontrol edebiliyorum. 0 0 Yorumla
Bahçıvanköpeği Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bir zamanlar clash royal oynarken sinirden evdeki vazoyu yere fırlarmıştım o günden beri sinirli bir insan olmadım 🙄 0 0 Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Oyun oynadığım zamanlarda evet edebiliyordum 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bi candy crush oynuyorum bazen 😂 1 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl :D Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır :D 1 3 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl özellikle de benimle oynarken Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Allah'tan oyunu bıraktın yoksa telefondan çıkıp sana kafa atardım sjsjfjeoa Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Gıcık shjsnmwıujenhb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Evet hatta stres atmak için oyunlar güzel
Evet, sinirlenmem. şey aklıma geldi Super Mario Maker 2'de ne zor levellar yapmıştım, bir sürü kişi bullshit der, ama ben çok keyif alarak yaptım
ciddi oynuyorsam edemem, kafa dagitmaya girdiysem umrumda olmaz
Evet. Siz kızlar oyunlarda çok agresifsiniz 😄
Bazen pamuk gibi çok sakinim bazense tam tersi deliriyorum
Çok çok rahat oynuyorum. Hatta oyun oynarken mesaj atarım , telefonla konusurum. Ölürsem de tekrar açar oynarım alt tarafı oyun sonucta
Bazi nooblar denk gelince sinirlerim bozulduğu oluyo ama oyunu kontrol altina cabuk alırım sıkıntı yok
Genellikle evet 😇😇 ama bazen geldikleri de oluyor bana 😬
LoL oynarken sinir krizi geçiriyorum :)
Dimi ya
HAyır. Klavye kırmışlığım var :D
kötüymüş wkwjwmksmsjh
Çok ekstrem durumlar harici kontrol edebiliyorum.
Bir zamanlar clash royal oynarken sinirden evdeki vazoyu yere fırlarmıştım o günden beri sinirli bir insan olmadım 🙄
Şu aralar takımdakiler yüzünden hayır
Oyun oynadığım zamanlarda evet edebiliyordum
Oyun oynamayı bıraktım
Edemem genelde
bi candy crush oynuyorum bazen 😂
:D
Hayır :D
özellikle de benimle oynarken
Allah'tan oyunu bıraktın yoksa telefondan çıkıp sana kafa atardım sjsjfjeoa
Gıcık shjsnmwıujenhb
Hayır
Klavyeye yumruk atıyorum bazen :)