Gamer 1 ay "Keşke oynamasaydım" dediğin bir oyun oldu mu? m Wheeinthemood Yoda Takip Et FacebookTwitter 13 "Keşke oynamasaydım" dediğin bir oyun oldu mu?#Soojin #Jende Güncellemeler: Takip Et 13 Paylaş FacebookTwitter "Keşke oynamasaydım" dediğin bir oyun oldu mu? 196 Görüşünü yaz
wildmoongirl Fenomen 1 ay LoL diyebilirim kitlesinden hoşlanmıyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Wheeinthemood 1 ay kitlesi çok kötü evet Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Fenomen 1 ay Hiç öyle pişmanlığım olmadı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
XPhazonZero Fenomen 1 ay Megaman X7 sanırım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
referee10 Guru 1 ay Baştan ilgimi çekmeyen oyuna başlamam hiç :)Bu arada uzun zamandır Balıkesirli görmemiştim, hoş geldin hemşehrim :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Wheeinthemood 1 ay Maalesef Balıkesirli değilim ama orada yaşıyorum. Yorumla referee10 1 ay anladımmm.. olsun yine de bi kan kaynaması oluyo ister istemez :) Yorumla
sizenebundan Xper 4 1 ay Yoo niye olsun ki böyle pişmanlık mi olur hepsi vakit gecirmek icin zaten bir sure oynayip sevmediysem de bir daha oynamam denemiş olurum o kadar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
CarbonBlack Xper 6 1 ay Legend Online. 8 yıl boyunca oynadım, bırakmak çok zor oldu. Tekrar başlamayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
GOKHANoturumactı Guru 1 ay Zula. Denemek için oynadım bir daha oynarsam ellerim kırılsın. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Barış_LonelyForever Master 1 ay Oynadığım tüm oyunları seviyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
_-RockStar-_ Master 1 ay keşke lole başlamasaydım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kafkas001 Yoda 1 ay Karı giyindirme oyunu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Ramses___ Xper 7 1 ay Metin2 gençliğimi bitirmişti :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Sevdamdın_sen Yoda 1 ay Hayır olmadi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
SadePirincPilavı Xper 6 1 ay Yok olmadı meltem :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
porifldekibendeğilim Bilge 1 ay Olmadı. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
619LoL diyebilirim kitlesinden hoşlanmıyorum.
kitlesi çok kötü evet
Hiç öyle pişmanlığım olmadı
Megaman X7 sanırım
Baştan ilgimi çekmeyen oyuna başlamam hiç :)
Bu arada uzun zamandır Balıkesirli görmemiştim, hoş geldin hemşehrim :)
Maalesef Balıkesirli değilim ama orada yaşıyorum.
anladımmm.. olsun yine de bi kan kaynaması oluyo ister istemez :)
Yoo niye olsun ki böyle pişmanlık mi olur hepsi vakit gecirmek icin zaten bir sure oynayip sevmediysem de bir daha oynamam denemiş olurum o kadar
Legend Online. 8 yıl boyunca oynadım, bırakmak çok zor oldu. Tekrar başlamayı düşünüyordum ama vazgeçtim.
Zula. Denemek için oynadım bir daha oynarsam ellerim kırılsın.
Oynadığım tüm oyunları seviyorum
Hayır, olmadı.
keşke lole başlamasaydım
Karı giyindirme oyunu
Metin2 gençliğimi bitirmişti :D
Pes 22 ya
Hayır olmadi
olmadı.
Albion Online
Yok olmadı meltem :D
Olmadı.
Oyun ile aram yok