Orta Çağ oyunlarını seviyor musunuz?

Warband'da sarranidde bi tek shariz kaldı tüm derebeylerini tarafıma cektim
2 derebeyi kaldı sarranidin oyunu bitircem kıyamıyom :D yakında kalradya tacı benimdir
4 aydır günde 1-2 saat oynuyorum hiç bitmicekmiş gibi geliyodu :D bitti be :D
Orta çağ filmleri olsun oyunları olsun ilgimi çekmiyorlar.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Far Cry primal oynadım. İlk çağ. 😂
Normalde bana göre değil ortaçağ oyunları.
40's sonrası ilgimi çekiyor
Offline oyun özelliği olan her oyunu severim.
Severim
fazlasıyla.
MB Warband başkaydı bee… Az kale almamışdır oyunda, bide oyunda ismim Kara Battal’dı 😁
Oyun iyi olduğu sürece gerçekten seviyorum. Warband zaten bir efsane onun dışında Kingdom Come Deliverance var oynamadıysan mutlaka tavsiye ederim.
Yok ya ben critical ops oynuyordum onada yeni güncelleme yaptılar mahvettiler
Ortaçağ filmleri ve oyunlarının tutkunuyumdur. EmpireTotalwar, Mound and blade..
Warbandi hilesiz oynamak çok zor ya :D
Bunlari seviyorum. Ayri bir keyif veriyor.
No no no sevmiyorum 😃
Bannerlord adamdır severiz
Mount And Blade 2 Bannerlord oynuyorum
Warband oynamıştım bitirmiştim şimdi bu oyun onun devamı niteliğinde bu oyununda son sürüm çıktı ona bakıyoruz şu an
Fark olarak modlar atandı güncelleme alıyor sürekli bu sene de tam sürüm gelecek 1.8.0 sürümü yaması bekleniyor şu an beta sürümünde 1.7.2 sürümü var şu an
yani farkı bir şe yapılacak denilmedi hikaye açısından gelişmeler var warband ın devamı
Umarım bir de onun yanında tarihi çağ oyunu olarak crusader kings 3 eruopa universals bu gibi oyunlarda çok oynamışlığım var
hangi ülkeyi aldın ben crusaders kings 3 de Fransayla çok oynamışlığım var sonra İngiltereyle İrlandayla sonra düklerle oynadım ama en çok Fransa ile oynadım toprakları araplara kadar almışlığım var ingiltereyi de vergiye bağlamıştım papa önderliğin de ilerliyorduk erupa üniversal da ise sovyetlerle oynuyordum
Rusya iyi ya eu4 de osmanlıyla da oynadım da osmanlı sonra gerileme dönemine giriyor rusya kurulana kadar sovyetlerle oynadım
Kendi kıraş da orta çağ oyunu ama seviyorum
Evet Bannerlord oynuyorum
Evet gerçekten güzel oluyor.
Seviyorum özellikle The Witcher ve Skyrim V
Evet oynanır çok fena
Hayır sevmiyorum
Hic tarzım değil
En İyi Erkek Görüşleri