Gamer Oyun oynayalım mı, sizi tanıyor muyum tanımıyor muyum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Oyun oynuyalım mı sizi tanıyıp tanımadigima dair bir şey diyim isminizi ya da baska birseyyy canım sıkıld9 haydin (biraz eski uyeyim) Güncellemeler+1 yıl İyide hep yeni kisiler gelmis eskiler yok Güncellemeler+1 yıl Yenileri tanimiyorum Oyun oynayalım mı, sizi tanıyor muyum tanımıyor muyum? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Tanımıyorsundur 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Eski hesabım olsa tanırdın bu ikinci hesabım 0 0 Yorumla
kimbubeyefendi Takip Et Xper 1 Yaş: 110 +1 yıl En eski benim hesabım yeni 5 yıldır ksdeyim nick neydi senin 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. tanımıyorsundur 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Buyur söyle hâlâ görüyor isen soruyu😅😅 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl 5 yıllık üyeyim tanımıyorsan aktif değilsindir. 0 0 Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Söylee 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eren yani 😂 taniyorum Yorumla Eren2653 +1 yıl Bende eski sayılırım ben seni tanıyormuyum sjdmsbd Yorumla Soran +1 yıl Karistirma oralari Yorumla Eren2653 +1 yıl Merak ettim yav söyle Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 525 cevap paylaştı. oynayak 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Erhan Yorumla Soran +1 yıl Taniyorum Yorumla u Alfoo +1 yıl Erhan öldü ben abisiyim Yorumla Soran +1 yıl Olsun taniyormusum varmıs kazandim yuppi Yorumla u Alfoo +1 yıl başkaa Yorumla Soran +1 yıl Ne başka Yorumla u Alfoo +1 yıl Yoh bişe Yorumla Soran +1 yıl Diyor diyor yok bise neyse Yorumla u Alfoo +1 yıl Adamı hasta etme şükriyeeee Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun maho ağa alirim tarlanii bakk Yorumla u Alfoo +1 yıl satmirem uleee Yorumla Soran +1 yıl Aldım bile Yorumla u Alfoo +1 yıl Dolardı o tl ile ödeme yaptın sen aha agaya sor Yorumla Soran +1 yıl Köyün ağası benim şu an ogrendim ben oldugumu sen baştan kaybettin istedigim olur kötu ağayım ben Yorumla u Alfoo +1 yıl ben genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım hayırdır ağa Yorumla Soran +1 yıl Türk filmlerini hicmi izlemedin maho ağa hep hazanir Yorumla u Alfoo +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=NSt3Zuqh-A4 Yorumla Soran +1 yıl Tarlan benim oldu ama ben yakmalari için emir verdim sana yok tarla yok sana hicbirsey yok (iki dakikada yok ettin beni) Yorumla u Alfoo +1 yıl Ben zaten yanmışım tarlam yansa ne be fghf Yorumla Soran +1 yıl Ne sabahtanberi laf ediyorsun o zaman ver tarlani bitsin gitsin Yorumla u Alfoo +1 yıl Verdim gitti Yorumla Soran +1 yıl Tamam affettim seni tişikkir Yorumla u Alfoo +1 yıl eyvallah agam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olur hadi 🙈 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oha sen şu emojili kiz degilmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangisi o, emoji çok kullanırım ama sanmıyorum benden bahsettiğini 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seni seviyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dalgada olsa bunu gormek hoş hissettirdi teşekkur ederimmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yas kac? Yorumla Soran +1 yıl Neden sordun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem, sempatik geldin bi hosuma gitti. Nerdensin Yorumla Soran +1 yıl Demiyim sagol yinede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Severim ama yanlis yapiyorsun bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Tanımıyorsundur
Olur.
Eski hesabım olsa tanırdın bu ikinci hesabım
En eski benim hesabım yeni 5 yıldır ksdeyim nick neydi senin
Tanıyo musun?
tanımıyorsundur
Buyur söyle hâlâ görüyor isen soruyu😅😅
5 yıllık üyeyim tanımıyorsan aktif değilsindir.
Kesinlikle beni tanımıyorsun
şişe cevirmeye varmısın
Olur
Mert taniyorum
Söylee
Eren yani 😂 taniyorum
Bende eski sayılırım ben seni tanıyormuyum sjdmsbd
Karistirma oralari
Merak ettim yav söyle
oynayak
Erhan
Taniyorum
Erhan öldü ben abisiyim
Olsun taniyormusum varmıs kazandim yuppi
başkaa
Ne başka
Yoh bişe
Diyor diyor yok bise neyse
Adamı hasta etme şükriyeeee
Ne diyorsun maho ağa alirim tarlanii bakk
satmirem uleee
Aldım bile
Dolardı o tl ile ödeme yaptın sen aha agaya sor
Köyün ağası benim şu an ogrendim ben oldugumu sen baştan kaybettin istedigim olur kötu ağayım ben
ben genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım hayırdır ağa
Türk filmlerini hicmi izlemedin maho ağa hep hazanir
https://www.youtube.com/watch?v=NSt3Zuqh-A4
Tarlan benim oldu ama ben yakmalari için emir verdim sana yok tarla yok sana hicbirsey yok (iki dakikada yok ettin beni)
Ben zaten yanmışım tarlam yansa ne be fghf
Ne sabahtanberi laf ediyorsun o zaman ver tarlani bitsin gitsin
Verdim gitti
Tamam affettim seni tişikkir
eyvallah agam
Oynayalım
Hadi bakam
Ben?
Haydi bakalim
Tanı beni
Olur hadi 🙈
Oha sen şu emojili kiz degilmisin