Mobil Platformun 2 Başarılı Savaş Türünde ki Oyunlar dan hangisi daha iyi sizce her yönden Call Of Duty Mobile mı? Modern Combat 5 mi? Kısaca özet geçeyim Cod mobile Maalesef Yıllardır hikaye moduyla çıkan Önceki seriler gibi değil Mobile Çok oyunculu modunda Ve Battle Royale hayatta kalma hedefinde çıkış yaptı Modern Combat 5 ise PC oyunları genellikle hikaye modu oluyor Biliyoruz evet Gameloft firması bunu Mobile yani Telefonlara taşıdır Hikaye modu ön planda Hangisini oynadınız ikisi arasında kalite olarak Hangisi ön planda

Call Of Duty Mobile
Modern Combat 5
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Call Of Duty Mobile
İkisi arasında kalsaydım COD tercih ederdim, bana daha gerçekçi geliyor.
Modern Combat 5 Oynadın mı? Peki 😊
Oynamadım ama dış bakış açısından cevapladım :)
Hikaye modu sebebiyle mc5
Peki Oynadın mı? Modern Combat 5 Ben oynadım bitirdim bir kaç yıl önce Call Of Duty Mobile çıkmadan önce en başarılı bulduğum oyundu mobil de çünkü Telefon da çok kaliteli oyun fazla değildi 2017 2018 de şimdi gittikçe yayılıyor tabi kaliteli oyunlar PC yaklaştı neredeyse tekrar indirdim modern Combat 5 call Of Duty Mobile yüklü ama ben ikisini karşı karşıya getirirsem hikaye modu olsa açık ara Call Of Duty Mobile tam kazanan çıkar 😅
Cod bence çok iyi idi Pubg ye göre. Modern combata göre de iyi olacağını düşünüyorum. Cod diyorum
mc5 oynamadım cod grafik vs iyi ama cıvkını cıkarıyor sürekli güncelleme herşeyi yeniden indirme vs şişirmeye başladı oyun iyice
Cod tabi ki..
Cod mobile