Call Of Duty Mobile mı? Pubg Mobile mı? Mobil Platformun 2 Başarılı üstün Kaliteye sahip Rakip Oyunlardan Hangisi daha önde sizce Ben Söyleyim kendi görüşümü Cod Varken Pubg de Neymiş 😅 Call of duty Gerçekten Çok başarılı Seriler çıkarıyor Activision Yapım Gerçeği söyleyecek olursam Bazı konular da Pubg önde bazı yerlerde Cod Cod Multiplayer de gelişmiş Battle royale modu da Pubg
Call of duty Mobile 2019
Pubg Mobile 2018
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Call of Duty Mobile 🆚 PUBG Mobile, i̇kisi arasında hangisi daha başarılı kaliteli sizce oynayanlar özellikle görüşleri nedir?
Yılların Başarılı Oyunu Pubg Mobile mi? Kıskanacak pehh 😅 Pubg Mobile Battle Royale Oyunu zaten ki burada Önde plan da Ama Cod Özellikle Modern Warfare 2 ve 3 oynadiysan Bu 2 serisi çok Başarılıydı Cod zaten Benim gözümde Modern Warfare serisi ile Favorim Oldu Mobile de İse multiplayer Modu bayağı sardı beni Grafik de Pubg den bi tık önde Ama Battle royale de Pubg ön plan da
İlgisi Tabiki de Yok Pubg ile modern Warfare 😅 Sadece Cod serisini Bu yüzden favorim olduğunu çok sevdiğimi söyledim 😊 Cod mobile ile Pubg Mobile Kiyaslama da grafik kalitesi cod mobile daha kaliteli Cod candır ya Keşke modern Warfare Serisi android cihazlara gelse Bi kaç gün önce modern Warfare 3 yükledim telefona Evet doğru anladın PC oyununu Dolphin emülatör diye bir uygulama var onun üzerinden oynayabiliyor sun ama gel gör ki bu kadar Berbat uygulama görmedim kontrolleri çok zor bu yüzden sildim
Valla bir oyunu kendi yerinde oynayacaksın hikayeli bir oyun mobile yakışmıyor aga 😄 bende MW2 bitirmiştim çok güzeldi param olunca tüm seriyi alıp oynayacağım 😇
Aynen Pubg Mobile de Hileci pust Çok Arttı Bi maç giriyor sun nerden vurdu nasıl anlamıyor sun Cod mobile hiç mi yok vardır illaki ama Pubg Mobile kadar değil Grafik Kalitesi olarak da Cod mobile Daha kaliteli Çok Güzel görünüyor PC Oyunlarina yakın derecede ben en yüksek Grafik de oynuyorum Samsung S10 da Ama Tabi Modern Warfare 2 Başkaydi benim gözümde Modern Warfare serisi diğer serilere değişmem Pubg oynadın mi
Pubg eskiden çok oynardım ara ara indirip baktım Call of duty tadı verniyor call of duty daha süper grafikli sade yabancılar çok bizimkilerde dolu olsa süper oyun
Türkler de Var Çokça Call Of Duty Mobile de Ama Pubg Mobile oynayan daha çok Pubg de çok güzel oyun da Ama Haddinden fazla Abartılıyor Toplumca Cod mobile Çıktığında Pubg Mobile Olan ilgi azalır diye düşündüm tersine Cod pek umursayan Yok Of Activision Modern Warfare 2 ve 3 Android ios göre çıkaracak ki Harita her şey aynı PC de ki gibi ana platformu olarak android ios gelse Dün Modern Warfare 3 Telefona yükledim Kaldırıyor Cihaz Nasıl yükledin diye soracak olursan Dolphin emülatör diye bir uygulama var onun üzerinden PC oyunu oynayabiliyor sun ama uygulama BK gibi Afedersin Kontroller Çok zor ya
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gamer > Anketler > Call of Duty Mobile 🆚 PUBG Mobile, i̇kisi arasında hangisi daha başarılı kaliteli sizce oynayanlar özellikle görüşleri nedir?