Gamer Oyun simülasyon aksesuarları kullanan var mı? eaakpten856_ Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Heveslendik neyse de almayı düşünüyorum fotoğrafta atacağım (umarım anlamışsınızdır derdimi) Oyun simülasyon aksesuarları kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Logitech G29 almayı düşünüyordum bir ara ama almadım. Şimdi ise çok uçmuş fiyatlar. Keşke o sıralar alsaydım :) 1 1 Yorumla eaakpten856_ +1 yıl Bizde niyetlendik işte bakalım Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Şu direksiyon setini almayı hep istemisimdir. Cidden bir gün alıp ortam yapıp tır surecem🤣🤣 1 3 Yorumla eaakpten856_ +1 yıl Bende yapacam 😅😅😅 Yorumla kafkefsago +1 yıl Bı yandan LED bı yandan radyo bı yandan hız gostergesi falan mükemmel olur valla 😂😂 Yorumla eaakpten856_ +1 yıl Aynen öyle 🤣🤣 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hiç sevemedim şunları, 1 1 Yorumla eaakpten856_ +1 yıl Neden Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gerçekten çok harika ya <3 1 5 Yorumla eaakpten856_ +1 yıl İşte malzemelerini öğrenebilseydim alacaktım Yorumla TauredKraliçesi +1 yıl Ay zamanla öğrenirsin tatlım ya Yorumla eaakpten856_ +1 yıl Tamam Yorumla TauredKraliçesi +1 yıl f1 Olanlarına bayılıyorum kardeş cancan. :) Yorumla eaakpten856_ +1 yıl Araştırayım o zaman Yorumla
TatlıFırtına Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bayılıyorum bunlara 1 3 Yorumla eaakpten856_ +1 yıl Gereken ekipmanlar nedir biliyor musunuz? Yorumla TatlıFırtına +1 yıl Ben almak istiyorum ama internetten gördüm. Yorumla eaakpten856_ +1 yıl Bende araştırmaya başladım bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Logitech G29 almayı düşünüyordum bir ara ama almadım. Şimdi ise çok uçmuş fiyatlar. Keşke o sıralar alsaydım :)
Bizde niyetlendik işte bakalım
Şu direksiyon setini almayı hep istemisimdir. Cidden bir gün alıp ortam yapıp tır surecem🤣🤣
Bende yapacam 😅😅😅
Bı yandan LED bı yandan radyo bı yandan hız gostergesi falan mükemmel olur valla 😂😂
Aynen öyle 🤣🤣
Hiç sevemedim şunları,
Neden
Gerçekten çok harika ya <3
İşte malzemelerini öğrenebilseydim alacaktım
Ay zamanla öğrenirsin tatlım ya
Tamam
f1 Olanlarına bayılıyorum kardeş cancan. :)
Araştırayım o zaman
Kullanmıyorum
Bayılıyorum bunlara
Gereken ekipmanlar nedir biliyor musunuz?
Ben almak istiyorum ama internetten gördüm.
Bende araştırmaya başladım bakalım