Gamer CS:GO Prime Status fiyatı 249.95 TL oldu bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Eski fiyatı 123 TL olan Prime Status Upgrade paket fiyatı %103 yükselerek 249.95 fiyatına yükseldi.CS:GO oynayanlar için birazcık üzücü bir haber oldu siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? CS:GO Prime Status fiyatı 249.95 TL oldu bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
CarbonBlack Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Umarım Türk hileciler bu sayede biraz azalır diyorum :dHilecinin her türlüsü kanser de, Türk ve Rus hileciler daha kanser. Adam hile açıyor, bir de açtığını itiraf ediyor. Direkt hs yiyip, ölünce ağlıyorlar. 1 1 Yorumla CarbonBlack +1 yıl Eig için teşekkürler :) Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşırı fazla pahalı olmuş.. 1 6 Yorumla TauredKraliçesi +1 yıl Teşekkür ederim. Sana telefon alacam havv havv havvv :Dwww.youtube.com/watch Yorumla KnightsSword +1 yıl :D :D Üflemeli mi Yorumla TauredKraliçesi +1 yıl Yok.. megacinselli :D Yorumla KnightsSword +1 yıl Kaç megacinsel 😄 Yorumla TauredKraliçesi +1 yıl 350 cigoTAYT :D Yorumla KnightsSword +1 yıl İlginç bir ölçüm birimi olmuş 😂😂 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yavaştan 1.6 dönemleri geri geliyor :D 1 1 Yorumla KnightsSword +1 yıl :D :D Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Çok pahalı olmuş 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Hilelerin azalacağını düşünüyorum. Umarım öyle de olur. Çok özledim birilerine saplamayı :D 2 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok pahalı ya artık her şey çok zam geldi oyunlara. 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Hala oynayan var mı 1 4 Yorumla KnightsSword +1 yıl Etkinlik falan mı var 2 3 ay öncesine kadar her posta görüş geliyor bildirim sürekli 😅 Yorumla benkendall +1 yıl evet mönvcömxnb Yorumla KnightsSword +1 yıl Jsndns iyi bakalım yarışmacılara başarılar dünden beri milyonuncu bildirim falan yani Yorumla benkendall +1 yıl eyw aslan poğacasi Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Zam gelmeyen bir tek ben kaldım, normal artık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl baya artmış fiyatı 😯 1 4 Yorumla KnightsSword +1 yıl :D sen üzülmezsin bu duruma tabi Cevap sahibi +1 yıl oynayıp, alamayanlar için üzülürüm 😕 KnightsSword +1 yıl Oyun camiası sana teşekkür ediyor :) Cevap sahibi +1 yıl ✌🏻
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. O ne ki 1 2 Yorumla KnightsSword +1 yıl seçkin hesaba yükseltiyorsun. Yorumla everkeğii +1 yıl Ne işe yarıyor Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 🤣🤣🤣gif 1 2 Yorumla KnightsSword +1 yıl o zaman dans :D Yorumla dikenliyıl +1 yıl 🥳🥳🤸♀️🤸♀️ Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Çookk pahalı. 1 2 Yorumla KnightsSword +1 yıl Hüü :D Yorumla Coraline-0 +1 yıl hü😂😂 Yorumla
En İyi Cevaplar