Yeme & İçme Fiyat hakkında düşünceleriniz? HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir bardak çay 30 TL, şekerler hap şeklinde gördüğünüz bu hap şeklindeki şeker , bi kesme şekerden daha tatlı. Fiyat hakkında düşünceleriniz? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kaba-Sakal Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 9 ay Ne bekliyorsun ki.. o yerin kirası çalışanların maaşı giderler.. bi çay 5 tl mi olsun 0 2 Yorumla HAYATveİNSAN 9 ay Neden bu kadar agresifsin? Sadece bir soru soruldu düşünceleri almak için. Yorumla Kaba-Sakal 9 ay Agresif değil gerçekleri söyledim Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Fiyat algımı yitirdim ben 200 deseler normal derim 1 0 Yorumla
zeytinkizzz Takip Et Xper 4 Yaş: 22 9 ay dolar bazlı bakınca uygun geldi açıkçası 0 2 Yorumla HAYATveİNSAN 9 ay 😂😂 Yorumla zeytinkizzz 9 ay neden güldün Yorumla
cicimxs Takip Et Master Yaş: 30 , eic 44% 9 ay Yeme & İçme konusunda 595 cevap paylaştı. Pahalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne bekliyorsun ki.. o yerin kirası çalışanların maaşı giderler.. bi çay 5 tl mi olsun
Neden bu kadar agresifsin? Sadece bir soru soruldu düşünceleri almak için.
Agresif değil gerçekleri söyledim
Fiyat algımı yitirdim ben 200 deseler normal derim
dolar bazlı bakınca uygun geldi açıkçası
😂😂
neden güldün
Pahalı
Uygun