Call Of Duty Severler Call Of Duty 4 Modern Warfare All Ghillied up Bölümünü Hatırladınız mı? Bu bölüm Geçmişte 1996 Yılında geçiyor Captain Price biraz daha genç toy olduğu zamanda price kontrol ediyoruz Mac millan nın Emrindeyiz hedef imran Zakheav öldürmek Ama sadece tek kolunu koparabiliyoruz Remastered de O bölümde Makarov ve yuri de ekleniyor Makarov oyunun baş düşmanı aslında imran Zakheav in adamiydi o ölünce yerine geçiyor asıl darbeyi zaten Makarov vuruyor Hepimizi mahvetti o adam 😅 her neyse Sniper bölümü geçen şehir Pripyat Şehri Çernobil faciası yaşanan yer nasıldı sizce Gerçeği mi daha ürkütücü oyunda mi
Call Of Duty Severler Call of duty 4 Modern Warfare All Ghillied up Bölümünü Hatırladınız mı? Nasıl di bu bölüm sizce Sniper bölüm?
Woow Görüşe Bak 😉⭐ Eig Hak Ettin Hikaye Olarak Evet Call Of Duty Modern Warfare Serisi de Bu Firmayı Başarıya ulaştıran seri Buydu Ama sonrasında maalesef Call Of Duty Hikaye modunun İçine Etti Battle Royale Multiplayer yöneldi Tamam o modlar da çok güzel ama hikaye modu başka hikaye sanki gerçek olanlar gibi bi film izlenimi veriyor
Aynı Zamanda Şunu Söyleyim Bu Resimde Görmüş Olduğun Harita Hep Ben de Gerilim Korku Hissiyatı Yaşatır 😅 Ortamın şu görüntüsüne Bakar mısın Issız Heryer de Radyasyon ☢️ İşareti Pripyat Çernobil de geçiyor zaten bu bölüm All Ghillied Up
Tankın Hareket halinde iken altına girmeye çalışırsen tabi ezilirsin 😅 Köpekler de Havuzun orada ki köpekler bir şey yapmıyor du Eğer yanlarına gitmediysen tabi Radyasyon sorun en büyük bu bölüm zaten Ürkütüyor insanı Pripyat Çernobil Bi radyasyon yüzünden ne hale geldi çok yazık
Mac Millan Komutanımız Evet İmran Zakheav Adamının Helikopteri Düşürünce Maalesef Bizim komutana isabet etti umarım iyileşmiştir bacağı 😊 Çernobil Bölümün bitisinde bizim ekip Gelince Eğer mac millan almadan helikopter tek binersen askerlerden birisi sana Bağırıyor mac millan nerde diyor 😅 hiç denedin mi?
Yalnız Şunu Söyleyim O bölüm Gerçekten Ürkütücü insanın içini bi tuhaf ediyor Heryer çürümüş binalar bomboş Birde en çok hava durumu parçalı bulutlu ya karanlık o asıl gerilim veriyor birde müziği ilk başlangıç ben başta Oyun haritası diye biliyordum meğersem gerçekde böyle bir şehir varmış gerçeğin aynısı ah o reaktör eğer olmasaydı Pripyat belki de böyle Çok kötü durumda olmazdı radyasyon ve şu an bile devam ediyor ağaçlar herşeyi çürütüyor
Gitmedim Ama ben gitmek istemeyebilirim Çünkü Radyasyon bölgesi Hiçbir kimse yok düşünsene orada gece kalsan Bi önceki soruma davet ettim seni orada paylaştım gece ki resmini Görüş paylaşırsan 😊 Gece Tam korkunç şeytan bile gelir oraya
Aynen Çok doğru söyledin Dünyayı mahveden o şehiri de bu Kötü Duruma getiren insan Eğer o reaktör olmasaydı belki bu radrasyon Faciasi gelmezdi 4 bi tane reaktör patladı sadece ama nerden nereye yayıldı müdahale edenler bile Aşırı radyasyon maruz kalarak feci can vermişler resimler nasıl gece ki hali sence orada gece kalsan ne yaparsın
Havuz içi orası Modern Warfare köpekler de vardı ya orası gerçek de gece böyle ikinci resimde aynı yer Pripyat Çernobil şuna baksana ya hiç ışık bile yok karanlık zindan Tövbe Estağfurullah gece orada sağlam kafayla kalmak iyi başarı zaten akşam 19 :00 gezi binalar kapatılıyor mus askerler tarafından
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Call Of Duty Severler Call of duty 4 Modern Warfare All Ghillied up Bölümünü Hatırladınız mı? Nasıl di bu bölüm sizce Sniper bölüm?
En İyi Cevaplar