Call Of Duty Modern Warfare Serisin de Hangisinin Ölümüne En Çok Üzüldünüz En sevdiğiniz Asker Kim di Ben En Çok Roach ve Ghost Ölümüne üzüldüm 😥 oyunda sevdiğim 2 favori dostum du Soap Sandman da üzdü tabi ama Ghost Daha çok Şunu da Söyleyim Captain Price çok şanslı O yaşıyor zaten
Simon Riley Ghost
Soap Mactavish
Gaz
Roach
Sandman
Yuri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Call Of Duty Modern Warfare Serisin de Hangisinin Ölümüne En Çok Üzüldünüz?( Gaz) (Ghost) (Roach) (Soap) (Sandman) And (Yuri)?
Evet Be ya Sandman da Ghost da Hep Destekçi Oldular Takıma ama Bi hiç uğruna Öldüler 😥 Sandman Kendi istedi ölmeyi istese kurtulurdu ama feda etti Ghost Ve onun en yakın dostu Roach Bilmiyorlardi Şeref (siz General Shepherd İhanet etti bi anda Önce Price ve soap Saldırı Açılmıştı Zaten General Shepherd askerleri Shadow Company Fakat Shepherd Task Force komple kökünü kaziyacak ya Ghost ve Roach Makarovun bilgilerini alana kadar Belli etmiyor sonradan ortaya çıkarıyor ihanetini
Soap, Gaz, Birde zenci vardı bir tane ismini unuttum neydi ya aklımdaydı, o son savaşta :( neyse, Çok iyi ekiplerdi. tabi Soap sonradan ölüyor. ben o ikisine üzülmüştüm.
Ana Sayfa > Gamer > Anketler > Call Of Duty Modern Warfare Serisin de Hangisinin Ölümüne En Çok Üzüldünüz?( Gaz) (Ghost) (Roach) (Soap) (Sandman) And (Yuri)?