Daha yeni başladım bu oyuna, çok bilgim yok ve soracak yığınla sorularım var. Mesela: -Craft sistemi nasıl kullanılıyor -skill dağılımı Warden class için nasıl olmalıdır? -Add on nedir? Nasıl kullanılır? -Görevlerin hepsi haritada görünmüyor nasıl bulacağım görevleri? -Kasılma olayı sadece görevler vasıtasıyla mı oluyor yoksa görevsiz de kasılabilir miyim? -Yanımda ultiden gelen ayı var ve başka pet çağırabiliyor muyum Warden classta?
Elder Scrolls Online hakkında bilgi sahibi olan var mı bu sitede?
Warden class için 3 seçeneğin var healer, dps, tank gibi benim önerim stamina, magic ağırlıklı gitmek. öncelikle hangisine ağırlık vermek istediğini seçmelisin skill dağılımları buna göre ilerler. crafting sistemi nasıl kullanılıyor sorusu pek açık gelmedi npcleri var zaten 7-8 tane craft seti var hepsi de çok işe yarıyor benim önerim 0dan crafter bir karakter açıp onu da kasman. add on ise oyunu kolaylaştırma amaçlı kullanılıyor bir sürü add on çeşidi var yanlış ESOUI sitesinden indiriyorduk. görevsiz de kasılabilirsin ama oyuna yeni başladıysan sadece ana görevlerden ilerlemeni öneririm.