Gamer 2-3 gündür uğraştığım mod sizce nasıl olmuş? volkanozturk55 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar yaklaşık 2-3 gündür bu mod ile uğraşıyorum. Photoshop 3d çalışma ile F1 2021 oyununa bir tane de mod kendim yaptım. Sizce nasıl olmuş? https://youtu.be/V1lpVTM7EVw 2-3 gündür uğraştığım mod sizce nasıl olmuş? Cevapla Oyun Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gayet başarılı olmuş kardeşim eline sağlık 0 1 Yorumla volkanozturk55 +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Eline sağlık, tebrik ederim :) 0 1 Yorumla volkanozturk55 +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Başarılı gözüküyor 1 4 Yorumla volkanozturk55 +1 yıl Talep gelirse komple myteam yapmayı planlıyorum. Araç skini, kask, mekanikerler ve takım garajına yapmayı planlıyorum. Yorumla volkanozturk55 +1 yıl Teşekkür ederim bu arada 🙋🏻♂️🙏 Yorumla Pesimizm +1 yıl Rica ederim kolay gelsin Yorumla volkanozturk55 +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Eline sağlık güzel 0 1 Yorumla volkanozturk55 +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Güzel olmuş 0 1 Yorumla volkanozturk55 +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyi olmuş görünüyor 0 1 Yorumla volkanozturk55 +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gayet başarılı olmuş kardeşim eline sağlık
Teşekkür ederim 🙂
Eline sağlık, tebrik ederim :)
Teşekkür ederim 🙂
Başarılı gözüküyor
Talep gelirse komple myteam yapmayı planlıyorum. Araç skini, kask, mekanikerler ve takım garajına yapmayı planlıyorum.
Teşekkür ederim bu arada 🙋🏻♂️🙏
Rica ederim kolay gelsin
Teşekkür ederim 🙂
Eline sağlık güzel
Teşekkür ederim 🙂
Güzel olmuş
Teşekkür ederim 🙂
İyi olmuş görünüyor
Teşekkür ederim 🙂