Oyuncular bu konuda da ikiye ayrılıyor, bazıları sadece kendi playerlığını ortaya koyarak oynar, oyun bilgilerini çok önemsemez kendi oynarken alıştığı mekanik ve bilgilerle oyununa bakar. Bazıları ise oyunun tüm ince ayrıntılarını silip süpürür ki avantaj sağlayabilsin veya sadece oyuna olan merakından gelir.Ben genelde araştırmaya üşenirim, oyun bilgilerini oynayarak öğrenmeyi ve keşfetmeyi daha çok severim.
Detay dediğimiz şey kaplama falan ise online oyunlarda zerre umrumda olmaz. Hatta ayarları kısıp kaplama kalıtesını ve grafıklerı biraz düşürürüm ki rakibi daha iyi göreyim.
Çok kalıtelı grafiklerde oynayınca rakıp bazen fark edilmiyor , çalı çırpı içine yatıyor , dağ Kaya gibi yerlere yatıyor kaplama iyi olunca da fark etmek güç
Önceleri Araştırmıyordum Sadece Oyuna bakıyordum Ama sonra konusuna da Bakmaya başladım Örnek General Shepherd in Şeref (siz olduğundan Başından beri Şüphelenmistim oyun izin verse Öldürürdum onu Black ops 2 burada avantajliydi ilk Call Of Duty Black Ops iki de oyuncuya Seçenek sunma gelmişti İster öldü ister yarala Eğer Düşman Menendezi Öldürmeye kalkarsaniz o sizi Öldürüyor Eğer Harper silah arkadaşınızı öldürürseniz Siz yaşıyor ama arkadaşınız olmuyor
En İyi Cevap