#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Oyunlar içinde birbirinden farklı şeyler barındırıyor ve türlerine göre beklentiye sokuyor insanı ben RPG bir oyundan Senaryo, Grafik, Mekanik gibi özellikler beklerken.
H&S tarzında oyunlarda Mekanik ve Efektler beklerim.
Online FPS tarzında bir oyunda strateji ve oynanış beklerim.
Beklentiler türlere göre değişir. MOBA bir oyundan grafik beklemem sonuçta.
bir oyunda düşman yapay zekanın robot veya robottan hayvan gibi görünümleri olan bir oyunu sevmiyorum
benim hoşlandığım oyunda yapay zeka insan olacak kardeş :D bu bir
ikincisi oyunun mekanikleri iyi olacak karakter stabil hareket edecek kamera açısı bile önemli benim için
ve oyun bir TPS türünde olacak
ve geriye grafik kalıyor grafiklerde iyi olacak
Futbol oyunlarını daha çok tercih ederim. O yüzden oynanışı, takım kurması, transfer yapması, kariyer modları, bunların gerçekten güzel işleniyor olması benim ilgimi çeker. FIFA, imkanım olsa alıp oynamayı çok isterdim. 😃
Hikaye tarzi ilerleyen oyunlari seviyorum Uncharted, God of war gibi.
Cevap
11Cevap
Senaryosu iyi olmalı
Bir kere çok masraflı olmaması lazım. Biraz geçilebilir olmaması lazım. Mighty Party oynuyordum. Herşeyi paraya döktüler. Herkes şikayetçi yeni güncelleme ile oyun kazanılmıyor. Baş parayı güçlenir geç muhabbetine döndüler. Herkes hesabını satışa çıkardı. Bu gibi şeyler soğutuyor
Her MMORPG oyunu candır, hepsi çekici :D MMORPG olması yeterliii
Ya o kadar haklısın ki.
Eski çağlarda geçmesi ilgimi çeker witcher3 ve assasin's creed odyysey günümüz dünyasında geçmesin veya kıyamet sonrası oyunlar days gone, metro ve last of us gibi oyunlar.
Ben aksiyon oyunu seven bir insanım online farklı insanlarla oynayıp rekabet etmeyi severim.. Online oynanması olması önemli bu yüzden.. bide grafik kalitesi yüksek olan oyunlar harika
su gta ve nfs serısınden aldıgım zevk hıcbır oyundan alamadım gayri.
Hiçbir oyun beni etkilemiyor.
Hikayesinin iyi olması
Ekran kartımın çalıştırması yeterli
Ucuz olması
Hikayesi hoş olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?