bana göre seçeneklerinin çok fazla olması aşırı karışık ve her türlü kombini size bırakması bunu oynayan bilir ama aşırı zevkli bir oyun olduğunu söyleyebilirim hikayesi en çok beni çekiyor ve topluluk kurallarını çok iyi koruyup onları kullanması
Benim için hikayesi çok önemli, tabi bu hikaye oyuna güzel bir şekilde uyarlanmadıysa biraz çöp gibi kalıyor. Onun dışında söylediğin gibi gerçekten seçenek ve çeşitli opsiyonların yapılması da oyunun devamlı oynanılmasını sağlıyor. Bunların yanı sıra online oyunlarda rekabeti sağlayacak lig sistemi vs. gibi faktörler de oyunu devamlı, hırslı bir şekilde oynamamı sağlıyor. Tabi oynanılan oyun online bir oyunsa kitlesi gerçekten fark ettiriyor. Kötü bir kitleyle oyun ne kadar iyi olursa olsun oynanılmıyor.
bu duruma sahip mükemmel bir oyun var mesela tamam biraz fazla emek isteyen ve sürekli (R) bastığın bir oyun ama hikaye anlamında ilerlese ve çok farklı şeyler eklense özellikle oyunun kural politikaları değişse çok güzel olur nerede egolu insan var black desert oyununa gelmiş herkes bilmiş chatte küfürler benim kontrolümde olsa para veren baba yiğit bile olsa o küfürü 3. edişinde ip ban atarım oyun politikaları benim için her zaman önemlidir bu yüzden warframe oynuyorum
Crysis net cevabım bu neden mi beni cezbeden kendine hayran bırakan nedir, tamamen Türkçe dublaj yapım bir oyun seslendirmeler harika ilk ve tek efsanedir ama tabi Türkiye işte elindeki hiç bir şeyin değerini bilmiyor, ve oyunun hikayesi de çok güzel Nano teknolojiyi ele alan her şey Nanosuit adı verilen giysi hakkında ve insan ötesi olmanın süper asker olmayı anlatan bir hikayesi var. bazı valveci beyinsizler bunu anlayamayabilir.
katılıyorum tüm serisini oynadım günümüz ekran kartlarında bile ultra grafikleri kaldırmayan pcler bile var inanılmaz bir grafik var ama şirketin kurucuları anlaşamadılar keşke far cry serisi yerine şu an crysis 4 getirseler eminim far crydan daha fazla etki yaratır hikayeyi 5 te bitirseler çok hoşuma giderdi hazır remasted getirmişler devam oluru iyi olurdu geride bırakılanlar yarım kalan bilgiler akışı düzgün bir hikaye mesela uzayda geçse o uzaylı tehdidini ortadan kaldırmak için süper olurdu 2. oyun fazla hoşuma gidiyor uzun sürmesi ve alcatraz gerçekten çok iyi buradaki ilk hesabımın ismi de alcatraz345 idi :D