Kelebekleri kovalar.
Bu soruyu beğenmezsen eğer,
Pekka seni kovalar. :D

eskisi kadar oyunlara ilgi duymuyorum sanırım yaşlandım hatta son 2 aydır bilgisayarımı dahi doğru düzgün açmadım. :( nerede o csde maç attığımız günler :D pesler fifalar gta 5 ler :D hele smilasyon oyunları :) farming sim, fly sim vs. vs.
Ben en çok smilatör oyunlarını tercih ediyorum kısmen roleplay kısmen de hayatta kalma survival
minecraft gerçekten müthiş bir oyun :)
İnsanlar yaşlandıkları için oyun oynamayı bırakmazlar, oyun oynamayı bıraktıkları için yaşlanırlar.
Film izleme. Oyun oyna daha iyi :)
Minecraft hiç oynamadım ya. Ona da başlarım yakında :D
Minecraft oynamamak için çok mantıklı sebeplerim vardı :D mb2 neydi bu arada bak çözemedim onu
Mount And Blade 2 : Bannerlord Türk yapımı bir oyundur bu da efsanelerden biri tüm serilerini oynadım :) Lordların kabusu bir kaçakçı, çoğu zaman batan bir tüccar, İyi ilişkilerle ülkeyi geliştiren bir Lord, Hatta bir devlete bağlı Genelkurmay, Daha ileri gidersek Kalradyaya barış getiren bir kral dahi oldum :D
Aaa bilirim bu oyunu. Çok izledim oynanışını da oynamak hala nasip olmadı. CS bağımlılığı bizi bitirdi be 😁
Ben de çok oynuyorum eşim oynuyodu basladim aylardır oynuyorum
COC’mu? :)
Evet
Ne zamandır oynuyorsunuz? Kaç levelsınız?
Yaklaşık 4 aydır falan oynuyorum galiba
Bağımlılık yapmış anlaşılan
Evet 75. Seviye olmuşum 10. belediye binasındayım
Ne güzel :) ben 11 seviyede bırakmışım. Tekrar başladım işte fullemeye çalışıyorum.
Cevap
5Cevap
Bu tür çiftlik, oba, köy oyunları beni ziyadesiyle manyak eder 😃
Beni zamanında knight online diye bir oyun vardı o manyak ediyordu 😃
Koca bir nesli manyak etti kanka o oyun :D
Knk clash a beni de alıştırdılar ya ama zevk almaya başladım güzel oyunmuş
Efsaneee bir oyun!
Mini pekkaa çok tatlı chdjshhshsvsv
Dimi shsjshaks
Evet bir de bu oyunu bilgisayara yükleyip hileli bir şeyler yapıyorlardı galiba abim çok yapardı bilgisayarı açık bırakıp gidiyodu bu oyun açık kalıyordu shsgsuj
Banlanmıştır shsksjs bottan banlıyordu supercell
sürükleyici ve bulmacalı bir oyun...
La erken basmışsın Belediyeyi, o duvarlar ne öyle.
Ben bastığımda her şey maksimum seviyedeydi. 5 yılda çok yenilik gelmiş. Sadece duvarları bitirmemişim :D
He ya 7-8 senedir oynuyorum ben de. Çok değiştirdiler.
Güzel oyun valla. İyi ki geri dönmüşüm.
Mnfclub :D
Bunu bilmiyorum 😄
Bilmemen daha iyi :D
Neden :D
+18 bir oyun çünkü
Ben -18 miyim :D
Kesmeli biçmeli
Hiçbir oyun edemez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar