Rakibime saygı Göstermem 😅 Nerde daha kolay işini bitiririm o taktige geçiş yaparım ki En kolayı Pusuculuk burada devreye girer pusucu saklanarak öldürmek daha kolaydır düşmanı adam görmüyor ki sana saldirsin çünkü Call Of Duty Mobile de Çok oyunculu modunda saklanıyorum geleni takır takır indiriyorum
Genellikle çok küfürlü konuştuklarında ezip geçiyorum. Sonra da oyunu hemen bitirmiyorum. Birazcık dalga geçeceğim diye yazıyorum onlara. Bitir diye yalvarıyor iki üç kişi. Bitirmiyorum. Eziyet ediyorum. :)
Genel olarak saygılı olana saygılıyım da pubg'da araplar kız sesi duysun mübarek karşı takım bile olsa koruyucu kesiliyorlar😂o zaman kurtarılınca acımadan vuruyorum.
Gösteriyorum, ona saygımı göstermek için Pubg de bayıltıp başında dans ediyorum sonra sırtıma alıyorum ve arkadaşımda onu sırtımdayken öldürüyor.😅Öyle fantezi yapıyoruz kabile tarzı
Maalesef saygisizliktan nefret ederim ama çok cezasını çektim merhamet saygi dürüstlük bunlar insana kaybettiren nitelikleri sadece oyun için demiyorum bu arada
valorant kasardım bir ara en kötü maçım 15 vururdum ortalama 18 19 benim için idealdi bazen gaza gelip takımı taşırdım iyi oynayan olursa takımda ben maçı satardım sebepsiz :d