#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Genelde caydırıcı ufak cezalar veriliyor bilerek oyunu feedlemenin cezasını aslında daha da etkili olmalı. Oyuncu bundan ders çıkartmıyor ya da nede olsa cezanın yaptırımı az diye tekrar aynı hatayı yapıyor, bunun oyun içi takıma da zararı büyük bir feeder yüzünden diğer oyuncular da usanıyor. Daha iyi cezalar gelebilir ama bu kez oyuncuların sıkılma durumu göz önünde bulundurularak bir şey yapılmıyor.
Bir süre sonra takmıyosun ya. Eskiden sinirden migrenim tutuyodu şimdi direk susturuyorum. Sadece feed olsa yine iyi. Salağın biri kill çalıyo üstüne üstüne yapma deyince sövüyo. Biriyne nickim aynıymış tanımıyorum canım kah arkadaşının nickini çalmışım jsjsb canım ben daha eski oyuncuyum jssjbj çok kanser tip var bunun gibi çok şey var. Oyunu oynamak için hiç bir kriter yok her çeşit insan var yani. Sözde yaş kirteri var sadece ama karşındaki 5 yaşında çocuk bile çıkabiliyo. Karşındaki katil de olabilir tecavüzcü de dağdaki terörist de olabilir sapık da olabilir. Bu kişilerin aile eğitimi yok sen mi eğiteceksin oyun yapanlar mı eğitecek yani. Her insanla iletişim kurarsan yıpratırsın kendini. Gerektiğinde uzaklaşmalısın herhangi bir yerden veya olaydan veya ortamdan...
Seni bana Tanrı gönderdi ya. Stresimi azalttın.<3
Sebebi çok basit, Player and Game World Skils " Adlı sistemden ötürü. bu sisteme göre oyuncu oyun içerisinde iyi de olabilir kötü de. Zihinsel ve Fiziki Engeli olmasından ötürü Yanlış şeyler yapabilir ya da Oyunu farklı anlamda manipüle edebilir. Karşılarındaki kişinin Gerçekten ne olduğunu bilmedikleri için bir işlem uygulanmaz.
Eski ArenaNet'de çalışmış birisi olarak bunu söyleyebilirim.
Lol'ün mobildekini oynarken çok denk geliyordum. Cidden bir çürük oyuncu yüzünden tüm oyunun tadı kaçmış oluyor. 5 vs 4 durumunda kalmasını sağlayanlara tekrar tekrar yapmaları durumunda bir öncekinden daha ağır ceza yemeleri gerek olduğunu düşünüyorum.
Cevap
15Cevap
Adalet her şeyde olduğu gibi burada da yeterli değil
Benim kolsuz arkadaşlarımdan bazıları da istemeden kızılhaç oluyor ve insanların raporlarına bakarak ceza dağıtılmıyor. Benim oyunu en iyi oynayan arkadaşım aynı zamanda Targon Dağında yaşayan bir mağara troll’ü mesela, her oyundan sonra ‘çok iyi oynadın, al sana honor’ diyip, feeder diye raporluyor.
Bundan dolayı geçici süreli yasaklama alanlar var. Şöyle 30 gün, 90 gün, 180 gün şeklinde cezası olsa oyuncular bundan şikayet etmeyecek.
Feedleyenlerin hesabıda silinmiyor ceza yaptırımı oluyor sadece.
zaten adam feedlemekten zevk alıyor sırf onun için girenler bile var.
bazı rekabetçi oyunlarda Report kısmında Feedlemekten dolayı report edilebiliyor.
oyun alt tarafı bu kadar kasmaya gerek yok. o da öyle eğleniyor demek ki
Hangi oyunu oynuyorsun bilmiyorum fakat lolde falan euwest serverlarında çok dikkat ediyorlar çok ufak hakaretler bile ban sebebi oluyor eli yükseldikçe daha da dikkat ediyorlar yine aynı şekilde
Mobil Legends de maalesef cezası çok hafif. :(
Ben o yüzden bıraktım 5 kişi ekibimiz vardı hep beraber sildik oyunu
Oyunlar da pek ilgim yok ki yorumda bulunamayacağım.
Çünkü kimin feedledigini kimin noob olduğunu bilmiyorlar
Olmalı mı? Bu arada önceleri İrlandalı biri ile burada sohbet etmiştik.. O sen miydin acaba Dublin
Hayır. Sanmıyorum. Beni olsaydım unutamazdınız. :)
Unuturum.. Çok zaman oldu.. Ve tedavi dönemiydi
Yok ben iyiyim canım. O ben değilim.
Tedavi gören bendim.. Bilmiyorum oda İrlanda Türk melezi idi Dublin dendi.. İrlandalılar farklı insanlar hem rahat hem neşeli
Ben melez değilim. 4 yıl sürdü Türkçe öğrenmem. <3
Zor dildir... Yabancı için.. Çince kursunda ki yabancılar da öyle derdi
Deyimlerde çok zorlandım. Sonrası Güldür güldür izlerken kolaylaştı.
Ahaha 😂doğrı ama deyim dışında da kuralsız şeyler zorlar
Sürekli Türkiye ye geliyorum ya öğretiyorlar.
Bu iyiymiş.. Sakıncası yoksa dilerseniz pm atabilirsiniz
Tamam
Keşke asabilsek onları yüreğim anca soğur
Beni en iyi sen anlarsın :) <3
Kesinlikle 😉🌷
Hayatım ben galiba oyunu bırakıyorum. Sinir yaptım çok.
Sen biraz fazla takıyorsun takma pire için yorgan yakılmaz
Hayatım en fazla ikimiz KLASİK atarız.
Ben her zaman söylüyorum sen nasıl istersen
Oyunların oyuncu kaybetmek istememesi :) sizde benim sorumda görüş paylaşırsanız çok sevinirim
Oyuncu kalmaz diye olabilir 😂😂
Kim demiş ağır olmuyor 15 tane hesabım ban yedi :D
İstemeden feedleyenler de var unutmayalım onları
Olmalı aslında
Çok takmamak gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?