2. oyunu da oynamanı öneririm, grafikler muhteşem ama tek eksik yönü araç içi yeterince detaylı yapılmamış. GTA 5'te de aynı durum söz konusu. Nedense bu tarz açık dünya oyunlarında araç içini yeterince etkileyici görünecek şekilde yapmıyorlar ama aracı dışarıdan kullanıyorsan bu eksiği çok fazla hissetmezsin. Bunun dışında oyunda gördüğüm ciddi bir eksik yok :)
Tabii bu tür oyunlarda o tarz detaylara yer vermeleri kolay değil. Ben sadece simülasyon oyunlarında içeriden araç sürüyorum. Simülaston türünde ki oyunlar dışında hep TPPde oynuyorum. Bu nedenle açık dünya oyunlarında ki içeriden kötü görünme meselesi benim içi çokta sorun olmuyor :D
Simülasyon, fps, açık dünya, strateji, korku, hayatta kalma ve fifa. fifa bir tür değil biliyorum ama spor olarak fifa dışında oynadığım bir oyun olmadığı için oraya sadece fifa yazmak istedim. şu an için aklıma gelenler bunlar :D
Simülasyon açısından pek oyun oynamıyorum ETS dışında Açık dünya için GTA 5, Witcher 3, Just Cause 2,3,4 oyunları, Aynı şekilde açık dünya korku, aksiyon karışımı olan Dying light'a kesinlikle bakabilirsin Oyun Hayali bir İstanbul'da geçiyor.
Korku için arkadaşlarla Pacify ve Devour oynamıştım onun dışında outlast oynayabilirsin.
Hayatta kalma ve Üs inşaa etme oyunları için Valheim, Astronner, Satisfactory ve şu iki benceme göz atabilirsin.
Age of Empires 1, 2 ve 3ü oynadım ama 4ü henüz oynamadım ve Rise of nations'ı da henüz oynamadım. Rise of Nations oyununda amaç nedir?
Olur tabii bakarsan iyi olabilir ve bu oyun güzel dediğin oyunlar varsa bana önerebilirsin :D
Buarada önceki yorumunda ki tüm oyunlara tek tek baktım, içlerinden bazıları bende var. Mesela The forest, Ark gibi ama raft, green hell ve rust ise istek listemdeydi ve önerin üzerinde bunları da alacağım. Gerçekten çok detaylı ve güzel bir şekilde açıklama yapmışsın, oldukça faydalı olmuş :D ve bende ek olarak bir oyun daha ekleyeyim. The long dark oyununa da bakmanı öneririm :D
Aslında Long dark güzel oyundur. Başlayınca kolay kolay bırakılamıyor ama o oyunun tek eksi yönü çok fazla yürümen gerekiyor ve ayrıca haritayı çokiyi bilmen gerekiyor. Bende oyuna ilk başladığımda haritayı bilmediğim için oyundan çok sıkılıyordum ama haritayı iyi öğrendikten sonra oyun çok keyifli oluyor :D
Forza horizon 4'ü almıştım bende var ve şu sıralar forza horizon 5'in videolarına bakıyorum çünkü ben genelde bir oyun almadan önce videolarına bakarım çünkü benim için hem oynanış hemde grafikler çok önemlidir ve buarada tüm önerilerin içinde çok teşekkür ederim, Bana çok fazla yardımcı oldun :D
Rainbow six siege, csgo, crysis tüm serisi ve birde assassin's creed tüm serisini oynadım, Hepsi bende var, assassin's creed serisinden sadece valhalla'yı hiç oynamadım çünkü oyun henüz steame gelmedi. Epic games ile Ubisoft arasında ki anlaşmadan dolayı Ubisoft yapımı olup 2019 yılından bugüne kadar çıkan oyunlar steamde satılmıyor. Sadece epic games ve ubisoft connect'ten satın alınabiliyor. Yine aynı şekilde olan diğer oyunlar ise tom clancy's division 2 ve tom clancy's ghost recon breakpoint. Bu 3 oyunun steame gelmesini bir süre daha beklemeyi düşünüyorum. Gelirlerse steamden alacağım ama gelmezlerse ubisoft connect'ten almayı düşünüyorum :D
Orayı da takip ediyorum ama genelde oyunlarımın çoğu bir arada dursun düşüncesiyle oyunları steamden alıyordum. Steam, ubisoft connect, origin ve epic gameste hesabım var ama oyunlarımın en az %70'i steamdedir ama sanırım bu sefer ubisoft connectten alacağım çünkü oyun steame gelecekmiş gibi görünmüyor :D
İndirimde alman mantıklı olmuş. Sanırım bende öyle yapacağım çünkü bu 3 oyunu da mutlaka oynamak istiyorum :D Buarada şunu da söyleyeyim steam yaz indirimleri 23 Haziran - 7 Temmuz arasında olacak. Büyük ihtimalle zaten biliyorsundur ama bilmiyor olma ihtimalin nedeniyle söylemek istedim :D
yok bilmiyordum oyun alır mıyım bilmiyorum ama bakalım :D istediğim oyunların fiyatları çok düşerse alabilirim :D teşekkür ederim bilgilendirme için : )
Evt o durum benim de hoşuma gitmiyor, Dün başıma geldi. Ben sahilde gezip güzel ssler almak için uğraşırken biride köprünün üzerinden bana roket attı kaçtı :D Bahsettiğim kişi 2. görseldeki yeşil ok olan kişiydi ^^ Mor ok online görevin olduğu konum. yeşil ok gerçek oyuncunun konumu ve siyah ok ise benim gitmek amacıyla seçtiğim konum oluyor. ^^
Legion'ı henüz oynamadım ama watch dogs 1 ve 2'yi oynadım, bu görselleride dün oynarken ekran görüntüsü olarak almıştım. Watch dogs 2 ve GTA 5'te eksik bulduğum özellik araç içini yeterince detaylı ve etkileyici yapmıyorlar. Mesela Euro truck simulator 2'deki kabine bak ve birde watch dogs 2, GTA 5 gibi açık dünya oyunlarında ki kabine bak. arada çok büyük fark var. Araç içini de güzel yaparlarsa bence bu tarz oyunlar çok daha etkileyici görünecektir.
Oynamanı öneririm oldukça güzel bir oyun. Grafikleri, atmosferide gayet iyi :) ve eğer bir gün oynayacak olursan vsync açık yaparsan daha iyi olacak. Bunu açık yapman durumunda oyun fps değerini 60'a sabitleyecektir. Bende açık yapıyorum buyüzden ekran görüntülerimde de gördüğün gibi fps sabit 60. GTA 5 oynuyorsan da vsync açık yapmanı öneririm ama rekabetçi oyunlar oynuyorsan veya csgo türü fps oyunları oynuyorsan vsync kapalı olsun çünkü bu tarz oyunlarda fps değerin ne kadar yüksek olursa oyun içinde bir o kadar avantajlı olursun. :)
En İyi Cevaplar