Günümüz Hayatta kalma oyunlarının en popülerlerinden biri olan Rust oyununa gelecek güncellemenin, oyunun mekanikleri, mermi saçılması vs. gibi şeyler üzerinde bir çok değişiklik yapılacağı üzerinde. Oyunun bu mekanikleri üzerinde değişikliğe gidilmesi Rust oyununu şimdiye kadar oynayan insanların silahlara, mekaniklere tekrar alışması gerekecek.
Siz Rust oynuyor musunuz veya hiç oynadınız mı?
Rust oyununa büyük bir güncelleme geliyor, Rust oynuyor musunuz?
Almayı düşünüyordum, fiyatı 208 liraya çıkınca vazgeçtim, istek listemden kaldırdım. Şimdi de 308 lira olmuş, üstüne 21 lira daha koyunca God of War alınıyor. O yüzden Rust almayı düşünmüyorum.
arkadaş haklı bir yorum yapmış 308 tl etmez onun tarzında conan exile , Ark gibi oyunlar var onun yanı sıra warframe lost artk ce conquerror"s blade gibi vakit ayırdığım oyunlar var kısacası değmez
208 olduğunda değil ya bu ilk fiyatta indirimde 50 ye falan düştüğü zamanlar alacaktım :D beta zamanlarında korsan oynamıştık da o günden bu güne oyunu baştan yarattılar :D şimdi o parayı verip asla almam Warframe oynarım deli gibi daha iyi :D
Aylarca emekle inşa ettiğim base soyuldu, toparladığım itemler, silahlar olsun hepsini korumak için 3 aylık bir inşaat yaptım, kale gibi base patlatılınca sildim bir daha da yüklemem sanırım
of çok kötüymüş ya :D çok severim beta zamanında oynamıştım şimdilerse çok değişti oyun ve bende yok çok pahalandı :D 3 aylık emeğin gitmesi de ne biliyim kötü olmuş.
Saat 12'yi geçmiş. gunaydin diyecektim. tv'yi aldık ama önceki modeli 70 değil 60 olanı. 25 bin₺ verdi müdür 5 bin nakitte indirdi. arabaya sığmadı bir arkadaşın pick UP vardı onu çağırdık 😄 bana zor geliyor o oyunlar tarzım belli