Gamer En son hangi oyunu oynadınız? Ǥнσsτ010 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Daha şimdi oyundaki yılan, piknikçilere kızıp pubgden çıktım.😄 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! En son hangi oyunu oynadınız? En son hangi oyunu oynadınız? Cevapla Oyun Soruları Piknik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Gamer konusunda 469 cevap paylaştı. e football'a girdim biraz önce, giriş ödüllerini alıp iki de maç attım, çıktım. 2 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Mobile Legends Bang Bang 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Call Of Duty Mobile 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Clash royale oynadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
e football'a girdim biraz önce, giriş ödüllerini alıp iki de maç attım, çıktım.
En son Witcher 3 oynadım.
birkaç saat önce Starcraft oynadım. ^^
Mobile Legends Bang Bang
Lol oynadım
Pubg oynamıştım zamanında.
Call Of Duty Mobile
ETS 2 oynadım gece.
Zuma
Pubg🤪
Clash royale oynadım