Gamer En son hangi oyunu oynadınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben Hitman: Absolution oynuyorum saatlerdir acayip sardı En son hangi oyunu oynadınız? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Oynamadım da izledik az önce 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hitman mi Yorumla hepimizbirvedia +1 yıl Yok, korku oyunlarından. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl iyi halt ediyon 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Naptim be :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kes lan sesini Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha sende kimsin :d Yorumla Soran +1 yıl Tanisiyo muyuz :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl d1ldomla tokatlarım seni Yorumla Soran +1 yıl Hoydaa 😂 Yorumla
ConnorKenwayy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl The last of us. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Oo guzel oyun Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Türkçe dublaj, severiz. Yorumla Soran +1 yıl Onu guzel yapmislar ama cok amerikanvari olmus Yorumla Soran +1 yıl Turkce dublaj Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Oyunun dünyasıa göre yapmışlar işte, uncharted veya infamous gibi değil ama. Yorumla Soran +1 yıl Uncharted seriside cok guzeldi 5 ozellikle Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Aynen öyle, sarıyor oyunlar. Yorumla Soran +1 yıl Far cry serisinede bayiliyorum Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Geçen 5, mew dawn ve 6 yı alıp bitirdim, diğerlerini bitirmiştim zaten. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Oynamadım da izledik az önce
Hitman mi
Yok, korku oyunlarından.
LoL : WR
iyi halt ediyon
Naptim be :d
kes lan sesini
Hahahaha sende kimsin :d
Tanisiyo muyuz :d
d1ldomla tokatlarım seni
Hoydaa 😂
The last of us.
Oo guzel oyun
Türkçe dublaj, severiz.
Onu guzel yapmislar ama cok amerikanvari olmus
Turkce dublaj
Oyunun dünyasıa göre yapmışlar işte, uncharted veya infamous gibi değil ama.
Uncharted seriside cok guzeldi 5 ozellikle
Aynen öyle, sarıyor oyunlar.
Far cry serisinede bayiliyorum
Geçen 5, mew dawn ve 6 yı alıp bitirdim, diğerlerini bitirmiştim zaten.
Az önce for honor.
Fortnite
Gow.
Tomb raider
Salkanbaç
Hay shxjsjxjx