Gamer Popüler oyun platformu Steam ve Epic Games'in iş birliği yapmasını ister miydiniz? GamerGirl2919 Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Selam KS Gamer ahalisi😊🌺Steam ve Epic Games iş birliği yapsa ne gibi bir tepkiniz olurdu? Steam ya da Epic Games'i kullanmaya devam eder miydiniz?Epic Games vs Steam Popüler oyun platformu Steam ve Epic Games'in iş birliği yapmasını ister miydiniz? Cevapla İş Soruları Oyun Soruları Steam Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. İki büyük firma birleşince belki fiyatlarda düzeltmeye giderlerdi ya da kampanyası bol olurdu. Evet, isterdim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. İsterdim güzel olurdu 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aman yapmasınlar Epic Gamesin Optimizasyon problemi falan bulaşır steame durun :D 2 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cidden biz Türk firmaları niye adam akıllı oyunlar yapmıyorBı zula var devam eden adam akıllı 1 5 Yorumla GamerGirl2919 +1 yıl Türkler çok gelişmedi bir de şirket yapılaşması yok denecek kadar az ve genelde Türklerin yaptığı oyunlar genellikle telefon oyunları oluyor. Yorumla pars1453 +1 yıl Sadece 20 milyon TL yatırım la adam akıllı bir oyun yaparsınBir villa alacağına bir zengin yatırım yapsa ya Yorumla GamerGirl2919 +1 yıl Bunu bana değil onlara söyle. Yorumla pars1453 +1 yıl Bir iş adamı nida söyledi mVizyonsuzlar cidden onlar tek anladıkları inşaat beton Yorumla GamerGirl2919 +1 yıl Doğru ama yapacak bir şey yok. Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yok istemem. Daha berbat olur. Rekabet iyidir. Gabe efendi azıcık eritsin o göbeği. 1 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl İki düşman dost olmaz 😄 olmasın da zaten elele verirlerse oyuncular zararlı çıkar 1 0 Yorumla
CarbonBlack Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İstemem, rekabet iyidir. Genellikle bizim işimize yarıyor onların rekabeti. 1 0 Yorumla
paslanmazdemir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Piyasada rekabeti bitirirler ve oyunlar daha da pahalılaşmaya başlar 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kedi ile köpeğin anlaşma yapması daha olası galiba 😂😂 0 0 Yorumla
Gallager96 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yapsalar ne olur yapmasalar ne olur okadar derdımızın arasında 1 0 Yorumla
Mundocore Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl 1 oyun olmuş 500 TL ne oyunu :D 1 6 Yorumla GamerGirl2919 +1 yıl Epic Games ve Amazon Prime gaming her ay Epic games hafta hafta ücretsiz oyun veriyor :D Yorumla Mundocore +1 yıl Eski ve bitirmiş olduğum oyunları ücretsiz tekrar alsam ne fark eder :) dying light 2 oynayamadım daha red dead redemption 2 gibi bir başyapıtı satın alamadım fiyatından dolayı gidip torrent indirdim Yorumla GamerGirl2919 +1 yıl ben ücretsizken aldım ikisini de :D indirimleri takip etmen gerekiyor Yorumla Mundocore +1 yıl Rdr 2 ücretsiz mi aldın sen? :D Yorumla Mundocore +1 yıl İnanıyım mı hadi kırmıyım inanıyım bari Yorumla GamerGirl2919 +1 yıl ücretsiz değil indirime girdiğinde aldım. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. İsterdim 1 0 Yorumla
TuvaleteYetişmek Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl ikisinide kullanıyorum devam ederim kullanmaya 1 0 Yorumla
ronaldo_66 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Steam Epic gamesin tırnağı olamaz. 1 2 Yorumla GamerGirl2919 +1 yıl Niye? Yorumla ronaldo_66 +1 yıl Beleş oyun vermiyor. Yorumla