Steam bildiğimiz üzere arayüzü ile kullanışlı bir platform. Hem telefon da hem de bilgisayarda. Epic Games ise hala gelişmeye çalışan ama genellikle ücretsiz oyun veren Steam kadar olmasa da iyi ve hoş bir platform.
Epic Games'in bir telefon uygulaması olsaydı sizce yine bilgisayarda ki gibi mi olurdu yoksa daha da kullanışlı mı olurdu?
Epic Games'in Steam gibi bir telefon uygulamasının olmasını istermiydiniz?
Bence o sizin internetinizin hızıyla alakalı bir durum olabilir. Hemen Epic Games üstüne atmamak gerekiyor sonuçta ben kütüphaneme girmek istediğimde şak diye giriyorum :D
Hayatım boyunca indirip merak dahi etmedim, steam hesabımda 200’e yakın oyun ve 400’e yakın dlc bulunmakta. Bilgisayar bozulduğu için 2 aydır oyun oynayamıyorum, güzel bir monitör aldıktan sonra demeyin keyfime
Benimde Steam de 179 tane oyunum ve 396 tane de Dlc bulunuyor klfjglkd Şimdi Gta oynayacağım :D Epic Games'in tek sorunu arayüzü'nün çok karmaşık olması falan..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet güzel olurdu
bence PC uygulamasının optimizasyonunu falan halletsinler ya çok ağır vasıta :D
İstemezdim. Aslında düşünürsen sana da mantıksız gelecek.
Epic games Steam'e fark atabilmek için bir atak yapacak gibi görünüyor. Çok farklı bir uygulama ile karışımıza çıkabilir diye düşünüyorum.
Bende öyle düşündümde... Steam'in karşısında durabileceğini sanmıyorum da Steamle işbirliği yaparsa yarılırım kdjfgdf
Tamamen yatırımcı desteği ile ilgi bir durum. Arkasında bir güç olursa Steam bir anda çöküşe bile geçebilir :D
Olabilir evet ama sanmıyorum. Steamde daha çok oyun var ama Epic Games de en sevdiğim Steam de olmayan oyunların olması.
Steam çok güzel ama çok kalabalık pazaryeri gibi :D
Steam öyledir evet
Pek epic games kullanmıyorum arada ücretsiz oyun verince bakıyourm o kadar :D
:D ben de çok kullanmıyorum ama ücretsiz oyun vermesi hoşuma gidiyor. Bir de kendilerini geliştirebilirler bence artık.
Sitenin arayüzünü falan gibisinden
Evet çok geliştiriler kendilerini, biraz daha ücretsiz oyun verseler iyi olacak.
fkdgdfglkjdf
Evet güzel olabilirdi bazen Perşembe günleri verdikleri oyun için bilgisayarı açmaya üşeniyorum sonrasında da aklıma gelmiyor
Ben oyunları hep epicten alıyorum daha ucuza geliyor ve eve bir telefon uygulaması olsun çok isterdim
gerek yok bence önnce pc uygulamasını düzeltsinler :D
Bak bu çok doğru işte :D
Arayüzü beynimi yakıyor jkfhgkdf
Beynimi yakmaktan çok sanki internete bağlanıyor gibi kütüphanem açılsın diye bekliyorum bir rdr2 veya ne bileyim dl2'ye girmesi dakikalar sürüyor
Bence o sizin internetinizin hızıyla alakalı bir durum olabilir. Hemen Epic Games üstüne atmamak gerekiyor sonuçta ben kütüphaneme girmek istediğimde şak diye giriyorum :D
jhgshdjf O zaman Epic Gamesle alakalı olabilir evet :D
Tek cezbedici yanı kuponları benim içinn :D
Kuponlari nasıl unuttum.. Evet yaa
bak bugün de vermiş %25 :D BRDLDS3 de vermiş onları alıyorum misslerr gibi :D
Dhhdhddh Borderlands 3 mu 2 miydi ücretsiz almistım dbbd
2 var bende 3'ü de bedava veriyorlar son gün almadıysan :D
Borderlands çok hoşuma giden bir oyun değil ya.. Gerek yok fhdjd
Olsun kütüphane dolu görünür 🤣🤣 Dl2 alırsan gel oynayalım 🤣🤣
Bilgisayardaki arayüzü bile yavaş hala epic gamesin. Telefona uyarlamaları daha uzun sürer
Epic Games pişmanlıktır bu yüzden istemezdim
Yok be öyle deme. Epic Games'in kalbi çıt diye kırılır sonra sonuçta o kadar ücretsiz veriyor :D
Ücretsiz verse ne olur yahu, steam gibi mükemmel bir şey varken epic games’te kim oluyor
Epic Games de Epic Loser oluyor yahu
Hayatım boyunca indirip merak dahi etmedim, steam hesabımda 200’e yakın oyun ve 400’e yakın dlc bulunmakta. Bilgisayar bozulduğu için 2 aydır oyun oynayamıyorum, güzel bir monitör aldıktan sonra demeyin keyfime
Benimde Steam de 179 tane oyunum ve 396 tane de Dlc bulunuyor klfjglkd Şimdi Gta oynayacağım :D Epic Games'in tek sorunu arayüzü'nün çok karmaşık olması falan..
Sürekli hata vermesi de bir ayrı kronik sorunu zaten, steam her halükarda daha iyi bir sonuç veriyor
O konu da evet ya..
😣😣😣 hayır hayıırrr
aaa niyee jghjdf
😲 olmaz işddeee olmaz didim google play çok karışık 😞
Google Playle alakası ne Epic Games'in? dfsdfs
telefon uygulamaları google playden kurulmuyor mu işdee 😣
Evet.. Google Playda arama butonu yeri var.
ben aramaz, o bulsun 😎
😜
Xbxbdhd
Keşke olsaydı 😄
Hiç gerek yok fgfh
Çünku oyun oynamıyorsun fhdhfndn
😂😂😂Nasıl da biliyor
🤣🤣🤣 bilmez olur muyum hiç aaa ayıp ettin kalbimi çıt kırdın fhdhfhdbfb
😂😂Kalbin çıt göz yaşın pit 😂
Bunu diyeceğini biliyodum dhdjfndnfbdbfbdb
İsterim
İsterim