oyun oynanabilir iyi ama 50 tl etmez

oh çok güzel pahalanmış 39 olan ETS 2 150 olmuşken buna pek şaşırmam ben :D
ets nin yapımcıları yapmış bu oyunu, şaşırmadım, neden o kadar zam yaptıklarını anlamadım
Yayıncı firma zam yapıyordur ve normal Steam kuru sabit tutabilir ama kur arttıkça adamların bizden kazandığı para da azalıyor aslında. ben normal karşılıyorum adamlar fiyatlandırma politikasını değiştiriyor.
acaba ets nin kurucularının türkiyenin İsveç ve Finlandiya'nın nato üyeliğine karşı çıktığı için zam yapmış olmasınlar
ets neysede bus driver oyununun zam olması saçma, zaten güncelleme gelmiyor bayadır ve 2 3 özellik var oyunda niye 50 tl yapıyorlar ki, güncelleme gelse yeni özellikler getirseler 50 tl olmasını normal karşılardım ama şu an az özellikli güncelleme gelmeyen oyuna 50 tl verilmesi saçma
eğer yayıncı firma direkt ürünlerin dolar kurunu değiştirdiyse steam'ın sabit tuttuğu değil de tüm ürünler için genel bir güncelleme yaptılarsa normal o zaman :D seçmemiştirler herhalde.
merak ettim de guruyu kaç ayda oldun
Valla ben 4 senedir burdayım da istesem Master da olurdum şimdiye bol bol +5 sorulara görüş atarsan yükselirsin ben uğraşmadım öyle
Cevap
4Cevap
Pahalı olmuş
Maalesef artık bütün oyunların fiyatı inanılmaz yükseldi
Valla cin fena artış var oyun fiyatlarında aşırı abartmaya başladılar
Enflasyon
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar