Gamer PES Mobile'da bu bağlantı hatasını alıyorum, sorun nedir? yghjkl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu hatayı veriyor ama ne demek istiyor anlamadımSizlerde de verdi mi? Yardımcı olur musunuz? PES Mobile'da bu bağlantı hatasını alıyorum, sorun nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Gamer konusunda 469 cevap paylaştı. Evet, bunun sebebi muhtemelen güncelleme sonrası yoğun bir oyuncu girişinden dolayı kaynaklıdır. En fazla 1-2 sefer gösterebilir ama şu an da düzediğine eminim. Ben tek seferde giriyorum. 1 3 Yorumla yghjkl +1 yıl Giriyorum da kankaEskisi gibi değil ya Yorumla yghjkl +1 yıl Kötü yapmışlar Yorumla SkrErd37 +1 yıl Biraz şans tanımanı öneririm Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Oyun daha yeni sayılır, yoğunluk da var ayrıca sorununuz birkaç güne düzelecektir 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl arkadaşların telefondan oynadım 1-2 el de yani zevk almıyorum :D 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Oyuna çok rağbet olduğu için sunucu hatası olabilir birkaç gün içerisinde düzelir Ama 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl sunucu bağlantısı hatası arada gir gir çık olur 0 0 Yorumla