Oyuncular olarak genelde ödülleri kazanmak için o etkinliklere katılırız hiç bir şey önümüzde duramaz ama bazı oyuncular da vardır ki etkinlikleri hiç umursamaz :DPeki, siz etkinliklere katılıyor musunuz?
Bir oyun vardı Ve her gün görev yap Etkinlik yap yemek yemiyorum çağırıyor evdekiler yazıyordu gece kalk şarj Telefon şarjda Telefon batarya bitti ekipleri toplandı plan Bir de ben ajanlık yapıyordum abi iletişimi sağlık Diplomasi oradan buradan öyle bir oyun çevresi vardı ki acayip böyle bir ay boyunca aralıksız Günlük 20 saat oyundaydı Neyse oyun gelişti bayağı bir şey sahibi olduk sahibi olduk diploması da ben de şimdi Hani artık daraldım da telefonun başında paso en son patlayacak gibi oldum hemen oyunu sildim WhatsApp'tan yazmışlar nereye gittin ne yaptın ya Ne istedin ben kusura bakmayın daraldım iyice telefon telefon telefon vallahi o kadar geliştirmiştim bazen dedi Sağ ol dedi bize yardımcı oldun dedi ama dedi bıraktın hiç memnun kalmadı falan Neyse dedim Sağlık olsun Ben genelde en üst kademeye çıkınca oyundan Zorlu bitirince oyunu salıyorum siliyorum
Aynen öyle ya zorluk bitince böyle sabit şeye gelir onu sevmiyorum işte zoru başardın mı oyundan soğuyorsun direkt Onun için siliyorum bir ay oynamışım 2 ay oynamışım 3 ay oynamışım sebebim hiç önemli değil Sonra başardım mı biter o etkinlikten kazandığım itemler herkes olma itemler hiç umurumda olmaz direkt siler atarım
İşte o etkinlikleri umursamayanlardan biriyim. 😃 Normal oyunu yeterli işte, bir de etkinliği ile uğraşamam. Zaten denediğimde pek bişey başaramıyordum. En iyisi hiç uğraşmayım dedim.
kesinlikle. hırsım yüzünden oyundan keyif alamıyorum ki onu da yapacağım şunu da yapacağım derken verimsiz zaman harcamış oluyorum... o yüzden etkinliklere katılmıyorum 🍭
şu an rekor kırıyorum oyunda. <3 5 günde 2593 puan Rafaela ile yaptım ve bu bölge de birincilik elde ettim. 900 puan daha toplarsam Dünya birincisi olacağım. <3