Gamer Online oyun oynuyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben 2. sezondan beri PUBGm oynuyorum, hesabımın görselini de ekledim. Hesabım nasıl? Siz online oyun oynuyor musunuz? Online oyun oynuyor musunuz? Cevapla Oyun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. oynuyorum evet 0 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Evet Counter-strike 1.6 oynuyorum adamdan adama uçuyorum bıçak AK-47 M4A1 demeden dalıyorum 😄 0 0 Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Bende sen gibi 2. Sezondan beri oynuyordum, şimdi wild rift oynuyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de PUBGyi artık arkadaşlarımın muhabbeti için oynuyorum yoksa beni de sarmıyor.. Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sadece clash royale oynuyorum😅, pek sevmiyorum online oyunları. Bana genel olarak hikayeli tek oynayabileceğim oyunlar lazım😇 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. oynuyorum, çokça hem de 0 0 Yorumla
STReril Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Telefondan oynamak pek tercihim değil ama eskiden bilgidayarım yokken oynardım :) 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 336 cevap paylaştı. Oynuyorum evet. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
oynuyorum evet
Evet Counter-strike 1.6 oynuyorum adamdan adama uçuyorum bıçak AK-47 M4A1 demeden dalıyorum 😄
Bende sen gibi 2. Sezondan beri oynuyordum, şimdi wild rift oynuyorum
Ben de PUBGyi artık arkadaşlarımın muhabbeti için oynuyorum yoksa beni de sarmıyor..
Sadece clash royale oynuyorum😅, pek sevmiyorum online oyunları. Bana genel olarak hikayeli tek oynayabileceğim oyunlar lazım😇
oynuyorum, çokça hem de
Mobile Legends oynuyorum
2 yıldır oyun oynamıyorum
Telefondan oynamak pek tercihim değil ama eskiden bilgidayarım yokken oynardım :)
Hayır oynamıyorum.
Oynuyorum evet.
Valorant pubg cs go
Hayır önerin var mı
Oynuyorum