Ben hep teşekkürlerimi sundum. Zirvede bırakma kararı aldım zaten, şöyle CS 'nin Official DM sunucularında 100+ vurduğum gün tryhard oynamayı bırakacağım. 😌
#roadtosilver

Şu an bıraktım ama pubg mobile in çok oynandığı zamanlar hile olanları bile vuruyordum. İnsanların nereden çıkacağını falan anlıyordum sesten vs. Ama bir o kadar da göremediğin düşmanlar olmasına rağmen sürekli oynadığım 2 kişiden 1 i hile dedi. Yok abi değilim falan dedim. Sen ciddi mısın şaka mı yapıyorsun falan da dedim şaşırdım bana hile demesine. Ciddi olduğunu söyledi ve birkaç gün sürekli söyleyince hile olanlara o kadar sevmemize rağmen bana inanmayınca sinirlendim ve onunla oyunlara girmemeye başladım. Ona açıktan sinirimi belli etmedim ama alındığımı belki ettim.
Ya bunu hep yaşıyoruz. Bir gün oyunda aldığım sesten dolayı arkamdan yanaşan takım arkadaşıma refleksle dönüp tek attığımda anladılar hile olmadığımı. Belki seninde böyle bir an yaşaman gerekiyordu.
Hile olmadığımı herkes biliyordu bir sürü arkadaşım çünkü birçok kez göremeden pusuculara falan vurulduk ya da adamlar ateş ederken susturucu vs. varsa nereden sıkıyorlar diye çok aradık. Hile kullananları sevmem çünkü oyun da olsa bir şeylerden kaçıp eğlenmek için oyuna giriyoruz. Adam da hile açmış aptal aptal oyun oynadım sanıyor. Hiçbir arkadaşım hile demedi en çok oynadığım 2 kişiden 1 i hile dedi ve bir de yalancıymışım gibi inanmadı. Ben kızmıştım.
Şunu anlatayım çünkü bir yayıncı banlamıştı.
Erangelda boş çimen dolu boş arazide bir kulübe var ve yanında beton yer var. Evin, betonun, çimenli yolun ve topraklı yolun sesleri farklı. Turnuvada 3 kişi kalmışız. Bu saydığım seslerin içinden beton yol sesi geliyor biri koşuyor. Kulaklığın sol tarafından geliyor ses. Adamın olabileceği hiçbir yer yok solumdaki toprak yolda arkamda olmalı. Çıkıp vurdum. canım sunucu babamdı turnuvada idik. Bence aklı olan biraz düşünse anlar. Oyunu biliyor çünkü. Beton yol geliyorsa ve sadece 1 yerde beton yol varsa döner oraya bakarım nereye bakayım?
Açıklamandaki gibi açıklama yaptım ama orada açıklama yapmasam anlayacak kapasite yoktu. Yapınca da anlamadılar ama :)
Herkes oyunu böyle anlamıyor. Benim yayıncı bir arkadaşımla aram bozuldu bu yüzden. Ghostluyorum zannetti. Adamın oyun bilgisini ve ne yapacağını az çok analiz edebiliyorum. Ne yapayım? Gül mü atayım? :D
Yanı. Ev varsa eve kaya varsa kayaya saklanır. Yapacak bir şey yok. Oyunu sadece bilek sanıyorlar ama bir o kadar da beyin lazım 😄
İşte buna gamesense diyoruz. :)
1 haftalık oyun oynayan birinde bile olmalı bence. Avanak gibi düz yürürsen ölürsün :)
Ya 2bin saat cs'si olan da yere bakarak yürüyor ama :D
Onların yeteneği yok bilgisayar oyunlarına :)
Sen kolsuzsan ben napayım yani di mi 😂
Di 😂
😅
Takım arkadaşlarım beni tanır😏 bötle bi şey demezler🤪
İşte oyuncuuu 🥳
Haha🥳🧿
Cevap
12Cevap
Genelde kaybedenler hile diyebilir tepki vermem:)
Ahaha :D
Vereyım linki kanka diyip , instagram profıl Linkimi atıyorum 😎
Üfffffff. Alfa mısın be :D
Kral hareket ama kabul ediyorum 😀
Bunu bende yapacağım :D
ağlayacaksan oynamayalım diyorum. çok taş çalarımda 😂
Hırsııııız 😅
Genelde oyun tarzımı çözmemiş ise muhattap olmuyorum. <3 Muhattabım olması için iyi oynaması lazım. :)
‘Git Gud’ diyorum, sonra bir şekilde kaybediyoruz o maçı kolsuz arkadaşlarım sayesinde
Kendi rütbemdeyken bile hile lafıyla çok report yediğim için umrumda olmuyor. Hileyle oyun oynayacaksan oynama daha iyi tüm zevki heyecanı gidiyor oyunun.
Dkdkdkd hile olmadığımi bakabileceklerini söylerim. Foto da efsane he dkdmkd
Genelde tepki vermiyorum ama geçen gün "shut up noob" demiştim birine. 😄
Hadi len oradan diyorum. 😅😅
Gülüyorum :D
Çiçekler hile yapmazzz öldün sen çıkkk
Bilek hilesi kullanıyorum
Hiçbir şey yapmıyorum ben. Sadece izliyorum
Henuz o kadar iyi olamadim
Ağla diyorum
direk söverim :)
Şöyle mi abi :)
https://www.youtube.com/watch?v=fcM1ulYBhqk