Gamer Oynadığınız oyunlarda fantastik vuruşlar yapmayı sever misiniz? вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Rakibi aşağılayıcı silahlarla ya da gösterişli bir biçimde adeta şow yaparak avlıyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Aga be gif'e çevirmiştim site bozmuş görseli ajsjfjs adama arbalet atmıştım ne güzel :D Oynadığınız oyunlarda fantastik vuruşlar yapmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl evet, tutuşturu üzerine bırakıp ilerlerim kendi kendine ölsün... 1 7 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Molotofçu seni aksjfks Yorumla wildmoongirl +1 yıl o tarz bir şey değil yahu. ^^ Yorumla вιтєχєи +1 yıl Tutuştur ne yaw akdbfks Yorumla wildmoongirl +1 yıl bir büyü işte atıyorsun adama kendi kendine yanıyor dmg atıyor. kjdnjkfd Yorumla вιтєχєи +1 yıl Anladım aksjfks biz ok atıyoruz kafaya canım aksbfks Yorumla wildmoongirl +1 yıl çok ilkelsiniz ajksdhjfd Yorumla вιтєχєи +1 yıl Bağladığı yere bak ya akdjfks mağaradan yeni çıktık akshfks Yorumla
niger Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Evet. Ateş et ve unut tarzını seviyorum. Dps'i daya, sonra çekirdek çitle. 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Fantastik vuruşları da severim ama ondan daha çok Nabzımı yükselten durumlarda karşımda birden fazla rakip varken sağ çıkan olmayı severim :D 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen vuruş yapmayı sevmiyorum ama vurulunca çok fantastik vuruluyorum fjgjg 1 1 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Ne diyon yaw ajshds Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Oyuna bağlı, eğer imkanım varsa şov yapmayı severim. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. He Evet Call Of Duty Mobile de çok kez yapıyorum benim Canım Benim güzel Molotofum var 😅 düşman görünce üstüne atıyorum yanarak ölüyor ölmezse yanma üstüne birde kurşun açıyorum 0 0 Yorumla
Buketciğiniz4001 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl ahahaha arada çok sinirlendiklerimin karşısından dans ediyorum 0 0 Yorumla
wcanesen Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl atılan flick ler nası haz veriyor haberin var mı 📈📈 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Severim ama beceremem hemen ölürüm. 0 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Combo yapmayı çok severim evet. <3 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl pubg de loot yaparken daha avlıyorlar benı kanki 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Önüme gelene artı 9 taşlı dolu ile dalardım. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Flickshot en sevdiğim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
evet, tutuşturu üzerine bırakıp ilerlerim kendi kendine ölsün...
Molotofçu seni aksjfks
o tarz bir şey değil yahu. ^^
Tutuştur ne yaw akdbfks
bir büyü işte atıyorsun adama kendi kendine yanıyor dmg atıyor. kjdnjkfd
Anladım aksjfks biz ok atıyoruz kafaya canım aksbfks
çok ilkelsiniz ajksdhjfd
Bağladığı yere bak ya akdjfks mağaradan yeni çıktık akshfks
Evet. Ateş et ve unut tarzını seviyorum. Dps'i daya, sonra çekirdek çitle.
Fantastik vuruşları da severim ama ondan daha çok Nabzımı yükselten durumlarda karşımda birden fazla rakip varken sağ çıkan olmayı severim :D
Sen vuruş yapmayı sevmiyorum ama vurulunca çok fantastik vuruluyorum fjgjg
Ne diyon yaw ajshds
Oyuna bağlı, eğer imkanım varsa şov yapmayı severim.
He Evet Call Of Duty Mobile de çok kez yapıyorum benim Canım Benim güzel Molotofum var 😅 düşman görünce üstüne atıyorum yanarak ölüyor ölmezse yanma üstüne birde kurşun açıyorum
ahahaha arada çok sinirlendiklerimin karşısından dans ediyorum
atılan flick ler nası haz veriyor haberin var mı 📈📈
Severim ama beceremem hemen ölürüm.
Combo yapmayı çok severim evet. <3
pubg de loot yaparken daha avlıyorlar benı kanki
Oyun oynamayı sevmiyorum buna vaktim yok
Önüme gelene artı 9 taşlı dolu ile dalardım.
Flickshot en sevdiğim
101 de elden bitmeye bayılırım 😂
oyun oynamadım hiç
Sevmem
Evet severim.
Yokk
Oyun oynamam
Severim