Steam değeri 325 TL olan ve içlerinde benimde favorim olan Far Cry serisinin sevilen oyunlarından Far Cry 4'ün de olduğu tam 5 oyun Prime Gaming üyelerine ücretsiz! Prime Gaming üyeliği ayda sadece 7.90 TL. Prime Gaming sayfası için link.Prime GamingPeki siz bu oyunları alacak mısınız?
Amazon Prime Gaming üyeliğiniz var mı? Varsa bu ay ücretsiz olan oyunları alacak mısınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Amazon Prime üyeliğim yok
Bunları Prime üyesi olduktan sonra kütüphaneye falan mı ekliyoruz nasıl oluyor bu detaylı anlatır mısın :D
Amazon Games'in uygulamasi var orada kütüphaneye ekleniyor.
Bir de diyelim Ubisoft oyunu var.. Ubisoft Connect hesabını bagladiktan sonra otomatik olarak kütüphanene ekleniyor
Teşekkür ederim :)
Hatırlattığın için teşekkürler, WRC 8 ve Far Cry 4'ü aldım.
Bir şey değil. Bende bugün görünce hemen sorayım dedim.. Şimdiden iyi oyunlar :D
Teşekkürler :)
Bir şey değil
olmazsa olmaz abonelıgım cunkı kucuk caplı bır yayıncıyım :D
Bende yayıncıyım :D
Yaa takip edelim twitch name in ne
@wortexingılıcı Kwintixei
@GamerGirl2919 kullanıcı adından bellı oluyor ama ben kendımı gızlıde tutuyorum :D
@GamerGirl2919 bu arada ınstadakı ortak arkadasımız var ve tanıyorum kesın sende benı tanırsında neyse takıp etmedım :D
bulamadım
İnstagram da ortak arkadaşımız mı var? 😱
@GamerGirl2919 evet candeniz bunu tanıyormusun :D
konuşmuşluğum yok aslında ama :D
hımm ant dasın o zaman sende?
Antalya dan İstanbul'a taşınalı çok oluyor
hımm ama cok yayın acmıyor gıbısın kanka :D
Okuldan dolayı bıraktım ama yakında yine başlayacağım :D
tamam takıp edıcem senı
Teşekkür ederim şimdiden , yayın yaptığımda chat'e beklerim ve gelmezsen kalbim çıt diye kırılır diyim 😅
Aaa çok teşekkürler hiç haberim yoktu hemen ekliyim kütüphaneme
Yok, mantıklı aslında ama sistem güzel olması lazım benim güzel değil alsam üyeliği boşuna almış olurum
Sen bir den fazla oynu nasıl oynuyon hellal olsun
Oyun oynamiyorum isteyene veririm
Hayır, üyeliğim yok.
Aynen kardeşim var...
Ben daha okula zor harçlık götürüyorum sen Amazon prime gaming üyeliği diyon
Sağol kaba görüşün için.
Yokkkm
Yok steamden alıyorum alacağımı pekte gerek yok