Gamer Prime Gaming’i ne kadar takip ediyorsun? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sabah sabah günün kötü haberini vereyim o zaman. Prime üyeliğine zam gelmiş. Tek ucuz kalan yer Amazon Prime’dı. Orası da yıkıldı. Prime Gaming’i ne kadar takip ediyorsun? Cevapla En Ucuz Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Takip etmiyorum 1 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Gelen zamma pekte şaşırmadım açıkçası çünkü zam yoldayım geliyorum diyordu geç bile kaldılar. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nere iyi ki haber verdin 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neeee olacaktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonlandırdım hemen görmesem haberim olmazdı pahalanmış neyse sağlık olsun Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Geç bile kaldılar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Takip etmiyorum
Gelen zamma pekte şaşırmadım açıkçası çünkü zam yoldayım geliyorum diyordu geç bile kaldılar.
Nere iyi ki haber verdin
Neeee olacaktı
Sonlandırdım hemen görmesem haberim olmazdı pahalanmış neyse sağlık olsun
Game Pass'e de gelir yakında.
Geç bile kaldılar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!