Çok yanlış ve saçma fantezili şeyler izlenip sorulmuş bir soru belli oluyor.
Soru daha çok gav** mısın testi gibi duruyor yani eğer bir insan oyunu kendi namusundan, haysiyetinden yukarıda görüyorsa o insan zaten her şeyin en kötüsüne layıktır.
Ben öyle şeyler çok izlemem bu soruyu düşünerek yazdım fenomen olarak görevimi yapıyorum
Oyun oynarken sevgilin seni aldattı senin de haberin oldu ne yapacaksın bağırıp çağırmak sana bir şey kazandırmaz en iyisi susup o evden çıkıp gitmektir ev senin ise onları atmaktır bu kadar basit
Aynen kardeş sen sessizce çıkar gidersin o zaman. Bu izlenimi veren insan gözünün önünde bile çok aldatılır. Sevgi kadar korku da olmalıdır insanlarda çünkü korku çoğu zaman sevgiden daha büyüktür ve karşıdakinin hal ve hareketlerinde temkinli olmasını sağlar.
Olabilir ama insanları bunun için öldürmen gerekmez güvensizlik tabi ki olabilir ama her insan aynı değildir,
Bazı insanlar bilip bilmeden yanlış kişiyi sevebiliyor ve reddediliyor benim gibi 5 defa reddedildim dış görünüşüm yüzünden ♿ ama pes etmedim şimdi kendimi geliştirdim kaslı oldum boyum uzadı daha yakışıklı ve tontiş yanaklı oldum 😄 şu an kalbime ait kişiyi bekliyorum daha doğrusu buldum da ama zamanı gelince ona söyleyeceğim 😇
soru mantıklı değil siz oyundayken sizi aldatması neden söz konusu oluyor anlaşılmadı. sizi aldatıyorsa aldatıyordur sizin oyunda mı banyoda mı yatakta mı olduğunuz çok önemli değildir. zaten yapacak birşeyiniz yoktur ilişkiye son vermekten başka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39Lan bu nasıl soru laaaaağn. Kime flick shot atacağımı şaşırırım.
Bana at bari 😄
oyunun bitmesini beklemeden ayaklanırım umrumda olmaz mahvederim onu sjdkdkflf
Seni aldatan erkek olmaz bence olursa karşısında beni bulur 😎
yiaaa beni aldatacak bir erkek çıkarsa hemen seni çağırırım ablam. güvende hissettim çook 💫 böyle bir çılgınla tanışırsam duruma göre bakıcaz artık :D
😄😇
Elbet Görüşeceğiz...
Çok yanlış ve saçma fantezili şeyler izlenip sorulmuş bir soru belli oluyor.
Soru daha çok gav** mısın testi gibi duruyor yani eğer bir insan oyunu kendi namusundan, haysiyetinden yukarıda görüyorsa o insan zaten her şeyin en kötüsüne layıktır.
Ben öyle şeyler çok izlemem bu soruyu düşünerek yazdım fenomen olarak görevimi yapıyorum
Oyun oynarken sevgilin seni aldattı senin de haberin oldu ne yapacaksın bağırıp çağırmak sana bir şey kazandırmaz en iyisi susup o evden çıkıp gitmektir ev senin ise onları atmaktır bu kadar basit
Aynen kardeş sen sessizce çıkar gidersin o zaman.
Bu izlenimi veren insan gözünün önünde bile çok aldatılır.
Sevgi kadar korku da olmalıdır insanlarda çünkü korku çoğu zaman sevgiden daha büyüktür ve karşıdakinin hal ve hareketlerinde temkinli olmasını sağlar.
Olabilir ama insanları bunun için öldürmen gerekmez güvensizlik tabi ki olabilir ama her insan aynı değildir,
Bazı insanlar bilip bilmeden yanlış kişiyi sevebiliyor ve reddediliyor benim gibi 5 defa reddedildim dış görünüşüm yüzünden ♿ ama pes etmedim şimdi kendimi geliştirdim kaslı oldum boyum uzadı daha yakışıklı ve tontiş yanaklı oldum 😄 şu an kalbime ait kişiyi bekliyorum daha doğrusu buldum da ama zamanı gelince ona söyleyeceğim 😇
soru mantıklı değil siz oyundayken sizi aldatması neden söz konusu oluyor anlaşılmadı. sizi aldatıyorsa aldatıyordur sizin oyunda mı banyoda mı yatakta mı olduğunuz çok önemli değildir. zaten yapacak birşeyiniz yoktur ilişkiye son vermekten başka
Giden gider kalan sağlar bizimdir. Kimsenin peşinden gidipte kendimi değersizleştirmem.
Oyun oynamaya devam ederim.
Oyunu bitirdikten sonra o insanla olan oyunumu da bitirir hayatımdan çıkarım
Oyuna devam ederim aldatmış birisi zaten benim sevgilim değil artık eski sevgilim olur
Bu bariz ga*vatlık olmaz mı?
Olur evet ama iş işten geçtikten sonra sence ne yapabilirsin o iş oluyor ve ayrılıyorsun ona bağırsan da çağırsan da bir şey değişmeyecek değil mi 🤔
Sorunun tarzına bakılırsa, ben oyuna konsantre olmuşken sevgilim bir köşede arkadaşımla iş pişiriyor..
Yani ben direkt o evden ayrılırdım düşününce çok kötü ama işte soru bu Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın 🤲🤲
Tamamen ergence bir düşünce
🤔
oyunum bitsin geliyom askim
Oyundan sonra ya hakk 😄
ahshsh
Evden diri çıkabilme şansı da var mı 😄
yoo
😄😄
o kadar da abartmayın şu oyunları derim :)
of çok basit işler