Gamer Oyunlarda sıkıldığınızda ya da hevesiniz kalmadığı zaman telefonunuzdan oyunları siler misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Selamlar Oyunlarda sıkıldığınız da ya da hevesiniz kalmadığı zaman telefonunuzdan oyunları siler misiniz? Oyunlarda sıkıldığınızda ya da hevesiniz kalmadığı zaman telefonunuzdan oyunları siler misiniz? Cevapla Telefon Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Genelde siliyorum ama bilgisayarda genelde steamda kalıyor 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bazen bakıyorum bu oyun ne yapıyor burada diyorum ve siliyorum :D 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Yer kaplıyor dimi 😄 Yorumla KnightsSword +1 yıl Yer kaplıyor boş boşuna duruyor :D oynamıyorum zaten :D Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Evet ya bikkinlik geliyor. Siliyorum. Sobra baska oyun sarmayinca onu da ama word of wonders duruyor bi silemedim onu : ) cok emegim var 😀😇 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye çünkü level kastın ondan 🫣 Yorumla angelofthecity +1 yıl Evet iste ondan zaten ki... Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Silerim mobil oyunları pek sevmem zaten, sadece bir yerde beklerken falan oyalanabileceğim bir şey oldun diye indiriyorum. 1 0 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl silerimtekrar yüklerim2. sildiğimde komple bitmiştir ajs 1 0 Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Şu an pubg var hevesim kalmadi. Silesim var ama bi yandan silemiyom 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Bilgisayardan siliyorum evet , steam kütüphanede kalıyor zaten. Telefondan oyun oynamıyorum hiç 1 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayır silmem eğer fazla oynamıyorsam sevmediysem silerim boş boş durmasın telefonda 😄 1 0 Yorumla
AhmetRock Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Silmeyin arkadaşlar biz o oyunlardan para kazanıyoruz. d 1 0 Yorumla
KatherineKnight Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Silemiyorum emeğim olan her şeyi saklamak gibi lanet bi huyum var 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır kolay kolay oyun silmem 1 0 Yorumla
Heyynaber31 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Siliyorum bir süre yok oluyorum ortalıktan sıkılınca geri dönüyorum bakıyorum ki eski tadı yok tekrar siliyorum smşdxöismdşss 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Silemem, level atlamışım 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kesin candy crush var telinde Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Nooo Clash royale :D Yorumla
DAMDAKİ_PABUÇ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hiç affetmem anında silerim. Zamanında buradaki mod /master hesabımı bile sıkılıp sildim oyunu mu silmeyeceğim 1 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Oyun oynamıyorum dhfg bugün 10 defa dedim sjdh 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olsun bi daha söyle Yorumla Kadjdaks +1 yıl Oyun oynamıyorum 😂😂 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet silerim, boşa yer kaplamasın 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet birçok oyunu bu şekilde silmişliğim var. 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Sinirlenince siliyorum çok reklam vs çıkıyorsa 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 413 cevap paylaştı. hayır o oyunu bitirmeden silmem asla 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl 1 tane var zaten o da 7000 lerdeyim level olarak 1 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet silerim. Uzun zamandır oyun oynamıyorum 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 336 cevap paylaştı. Silerim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Genelde siliyorum ama bilgisayarda genelde steamda kalıyor
Bazen bakıyorum bu oyun ne yapıyor burada diyorum ve siliyorum :D
Yer kaplıyor dimi 😄
Yer kaplıyor boş boşuna duruyor :D oynamıyorum zaten :D
Evet ya bikkinlik geliyor. Siliyorum. Sobra baska oyun sarmayinca onu da ama word of wonders duruyor bi silemedim onu : ) cok emegim var 😀😇
Niye çünkü level kastın ondan 🫣
Evet iste ondan zaten ki...
Silerim mobil oyunları pek sevmem zaten, sadece bir yerde beklerken falan oyalanabileceğim bir şey oldun diye indiriyorum.
silerim
tekrar yüklerim
2. sildiğimde komple bitmiştir ajs
Şu an pubg var hevesim kalmadi. Silesim var ama bi yandan silemiyom
Bilgisayardan siliyorum evet , steam kütüphanede kalıyor zaten.
Telefondan oyun oynamıyorum hiç
Hayır silmem eğer fazla oynamıyorsam sevmediysem silerim boş boş durmasın telefonda 😄
Silmeyin arkadaşlar biz o oyunlardan para kazanıyoruz. d
Silemiyorum emeğim olan her şeyi saklamak gibi lanet bi huyum var
Hayır kolay kolay oyun silmem
oyun oynamıyorum. oynamış olsaydım sıkılırsam silerdim
Siliyorum bir süre yok oluyorum ortalıktan sıkılınca geri dönüyorum bakıyorum ki eski tadı yok tekrar siliyorum smşdxöismdşss
Silemem, level atlamışım 😅
Kesin candy crush var telinde
Nooo Clash royale :D
Hiç affetmem anında silerim. Zamanında buradaki mod /master hesabımı bile sıkılıp sildim oyunu mu silmeyeceğim
Oyun oynamıyorum dhfg bugün 10 defa dedim sjdh
Olsun bi daha söyle
Oyun oynamıyorum 😂😂
Evet silerim, boşa yer kaplamasın
Canımı sıkan her şeyi silerim 🥳
Evet birçok oyunu bu şekilde silmişliğim var.
Sinirlenince siliyorum çok reklam vs çıkıyorsa
hayır o oyunu bitirmeden silmem asla
1 tane var zaten o da 7000 lerdeyim level olarak
Evet silerim. Uzun zamandır oyun oynamıyorum
4 5 tane oyun var duruyor öyle
çoğunlukla sıkılınca silerim
çoook yaptım bu yüzden pc den tek oynuıyom
Evet anında şipşak :D
Silerim.
evet silerim
Evet
Silerim