Cities XXL oyununa sarmistir bir donemler. Sehiri megakent haline getiriyorum ama ofis konusunu bir turlu cozememistim ve kaynaklar konusunda da cok sorun yasadigim icin bir turlu istedigim sehri kuramadim :)
Aslında oyunlar ucuz. Çünkü malum dolar kuru üzerinden satılmıyor oyunlar. Satilsaydi çok absürt rakamlarla karsilasirdik. Elden ring mesela 500 lira. Half life alyx 90 lira. God of War 300 lira. Bunlar gerçek kur üzerinden satılsa eğer 10 kat daha pahalı olurdu. Esas oynayamamanin sebebi bu oyunları açacak bilgisayarın 20 bin lira tutması 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tüm oyunları seviyorum
Pubg acaba önyargılı mıyım diye düşünüp çok gez şans verdim ama hayir olmuyor 😂😂
Cities XXL oyununa sarmistir bir donemler. Sehiri megakent haline getiriyorum ama ofis konusunu bir turlu cozememistim ve kaynaklar konusunda da cok sorun yasadigim icin bir turlu istedigim sehri kuramadim :)
Beğenmek istediğim ama bir türlü oynama imkanına sahip olamadigim bir sürü oyun var. God of War 2018 gibi half life alyx gibi
Evet, oyunlar pahalı malum ekonomi
Aslında oyunlar ucuz. Çünkü malum dolar kuru üzerinden satılmıyor oyunlar. Satilsaydi çok absürt rakamlarla karsilasirdik. Elden ring mesela 500 lira. Half life alyx 90 lira. God of War 300 lira. Bunlar gerçek kur üzerinden satılsa eğer 10 kat daha pahalı olurdu. Esas oynayamamanin sebebi bu oyunları açacak bilgisayarın 20 bin lira tutması 😂
Pes-fifa gibi oyunları oynamayı beceremiyorum dolayısıyla da beğenmiyorum
Futbol zaten sevmediğim için, Pes-Fifa filan oynamadım
Ben baylıyorum ama oynayamıyorum
Anladım, ben aksiyon-macera oyunları seviyorum
Bu witcher 3'ü sevmek istedim ama bir türlü beceremedim. Oynadım ve sonra sildiydim.
En azından denedim
metroidvania.. başladığım metroid oyunlarını bitirememe sebebim..
Genelde her oyunu beceririm ben :D
Beğenip oynamadığım bir oyun olmadı 🤔
Beğenip oynayamadığım oyun olmadı şimdiye kadar
GTA V hiç oynamadım. Beğenmek istiyorum ama kısmet olmadı. 😊
Genelde her oyunu beceremedigm icn
Seversem severim, sevmezsem sevmem; netimdir :D
Pubg var.. daha loot yaparken killing oluyorum.
tom✌🏿✌🏿
lol
hayır genelde iyiyim oyun konusunda..
RPG oyunları
Civilization 6 🙈
Pubg var
Hayır yok