Gamer 1 ay Oyun oynarken eşiniz sizi çağırsa duyar mısınız yoksa duymamış gibi mi yaparsınız? FiqHSHoT Fenomen Takip Et FacebookTwitter 24 Oyun oynarken eşiniz sizi çağırsa duyar mısınız yoksa duymamış gibi mi yaparsınız 😄🤔Ben direkt duyarım 😇 Güncellemeler: Takip Et 24 Paylaş FacebookTwitter Oyun oynarken eşiniz sizi çağırsa duyar mısınız yoksa duymamış gibi mi yaparsınız? 511 Görüşünü yaz
İstanbul_bey Fenomen 1 ay Hayır duymuş gibi yaparım -5-10 bekle geliyorum derim 😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
wildmoongirl Fenomen 1 ay tabii ki duyarım oyun bekleyebilir birazcık kocam daha önemlidir sjdkdkflf Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
KnightsSword Fenomen 1 ay duyarız tabi sonra fight atmayalım boşuna. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi FiqHSHoT 1 ay Evde arbede çıkar Counter-strike gerçek olur 😄
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Master 1 ay Çağırsa duyarım tabi. Duymamazlıktan gelmem. Saygısızlık olur öyle Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Ghostmale01 Xper 6 1 ay Duymazsak harp çıkar.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi FiqHSHoT 1 ay 3. Dünya savaşı 😄
GOKHANoturumactı Guru 1 ay Oyun esnasında kalkıp çay koyuyorum ben 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
By_Barsss Guru 1 ay Oyun oynayacağıma eşimle vakit geçiririm Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
insnlardanefretedyrm Xper 3 1 ay neden duymamazlıktan geliyim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi FiqHSHoT 1 ay Kendini oyuna kaptırmış olabilirsin veya gelsin söylesin diyebilirsin her insanın içinden geçebilir böyle şeyler 😄😇
Gizli Üye 1 ay ha herif derim ses gelmezse devam😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Xingqiu Xper 1 1 ay oyundayım derim önemliyse gelip de söylesin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
esmerdesever27 Xper 1 1 ay Eşini herşeyden önce tutmak gerekir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
halimizduman_aman Xper 6 1 ay kimseyi duymam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Gucci9 Xper 5 1 ay Eşim yokki. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi FiqHSHoT 1 ay Olsaydı Gucci9 1 ay haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
511Hayır duymuş gibi yaparım -5-10 bekle geliyorum derim 😄
tabii ki duyarım oyun bekleyebilir birazcık kocam daha önemlidir sjdkdkflf
duyarız tabi sonra fight atmayalım boşuna.
Evde arbede çıkar Counter-strike gerçek olur 😄
Çağırsa duyarım tabi. Duymamazlıktan gelmem. Saygısızlık olur öyle
Duymazsak harp çıkar..
3. Dünya savaşı 😄
Oyun esnasında kalkıp çay koyuyorum ben 😂
Oyun oynayacağıma eşimle vakit geçiririm
neden duymamazlıktan geliyim
Kendini oyuna kaptırmış olabilirsin veya gelsin söylesin diyebilirsin her insanın içinden geçebilir böyle şeyler 😄😇
ha herif derim ses gelmezse devam😂
Duyarım
Duyarım
oyundayım derim önemliyse gelip de söylesin
Sallarım 😂
Eşini herşeyden önce tutmak gerekir
kimseyi duymam
Eşim yokki.
Olsaydı
haklısın