Gamer Oyun oynarken eşiniz sizi çağırsa duyar mısınız yoksa duymamış gibi mi yaparsınız? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken eşiniz sizi çağırsa duyar mısınız yoksa duymamış gibi mi yaparsınız 😄🤔Ben direkt duyarım 😇 Oyun oynarken eşiniz sizi çağırsa duyar mısınız yoksa duymamış gibi mi yaparsınız? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Duyarım 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Hayır duymuş gibi yaparım -5-10 bekle geliyorum derim 😄 1 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl tabii ki duyarım oyun bekleyebilir birazcık kocam daha önemlidir sjdkdkflf 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl duyarız tabi sonra fight atmayalım boşuna. 2 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Evde arbede çıkar Counter-strike gerçek olur 😄 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çağırsa duyarım tabi. Duymamazlıktan gelmem. Saygısızlık olur öyle 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Noldu diye bir kere sorarım hemen hemen noldu demeyi sevmem 😅😅. Önemli bir şey ise yakınıma gelir zaten ya da şunu yap falan der 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Duymazsak harp çıkar.. 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 3. Dünya savaşı 😄 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Oyun esnasında kalkıp çay koyuyorum ben 😂 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Oyun oynayacağıma eşimle vakit geçiririm 1 0 Yorumla
Gucci9 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Eşim yokki. 1 2 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Olsaydı Yorumla Gucci9 +1 yıl haklısın Yorumla
insnlardanefretedyrm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl neden duymamazlıktan geliyim 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Kendini oyuna kaptırmış olabilirsin veya gelsin söylesin diyebilirsin her insanın içinden geçebilir böyle şeyler 😄😇 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Duyarım elbette 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duyarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Duyarım
Hayır duymuş gibi yaparım -5-10 bekle geliyorum derim 😄
tabii ki duyarım oyun bekleyebilir birazcık kocam daha önemlidir sjdkdkflf
duyarız tabi sonra fight atmayalım boşuna.
Evde arbede çıkar Counter-strike gerçek olur 😄
Çağırsa duyarım tabi. Duymamazlıktan gelmem. Saygısızlık olur öyle
Noldu diye bir kere sorarım hemen hemen noldu demeyi sevmem 😅😅. Önemli bir şey ise yakınıma gelir zaten ya da şunu yap falan der
Duymazsak harp çıkar..
3. Dünya savaşı 😄
Oyun esnasında kalkıp çay koyuyorum ben 😂
Oyun oynayacağıma eşimle vakit geçiririm
Eşim yokki.
Olsaydı
haklısın
neden duymamazlıktan geliyim
Kendini oyuna kaptırmış olabilirsin veya gelsin söylesin diyebilirsin her insanın içinden geçebilir böyle şeyler 😄😇
ha herif derim ses gelmezse devam😂
Duyarım elbette
Duyarım
oyundayım derim önemliyse gelip de söylesin
Sallarım 😂
Eşini herşeyden önce tutmak gerekir
kimseyi duymam