Gamer Oyun oynamak bir meslek olsaydı aylık maaşı kaç olurdu? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Oyun oynamak bir meslek olsaydı aylık maaşı kaç olurdu 🤔Bence 3500-4000 olabilirdi 🤔 Oyun oynamak bir meslek olsaydı aylık maaşı kaç olurdu? Cevapla Maaş Soruları Meslek Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kendi kazancını sağlayanlar için meslek ama her oynayana para ödense asgari ücret yeterli bence. :D 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu ekonomide o maaş kurtarmaz. Daha fazla olması lazım 1 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl E bunun üzerinden para kazanan insanlar var zaten jdjcbxjdk 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çok büyük bir enerji ve emek istemediği için bana göre fazla da bir maaş gerekmiyor 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl en az 10 bin olmalı..yeri geliyor aklımızı alıyor :) 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Teselli ikramiyesi kadar bence dkdksks asgari ücret veriyorum 😂 0 0 Yorumla
alaskaadrian Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Saati 30 lira olsa günde 9 saat oynasan, haftanın her günü çalışsan, 8.100 falan 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. 3-4 bin çok az. en aşağı 15 bin 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Stajyer maaşı kafi 1 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Gamer konusunda 394 cevap paylaştı. 10.000 olsa keşke :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendi kazancını sağlayanlar için meslek ama her oynayana para ödense asgari ücret yeterli bence. :D
Bu ekonomide o maaş kurtarmaz. Daha fazla olması lazım
E bunun üzerinden para kazanan insanlar var zaten jdjcbxjdk
Çok büyük bir enerji ve emek istemediği için bana göre fazla da bir maaş gerekmiyor
en az 10 bin olmalı..
yeri geliyor aklımızı alıyor :)
Yayıncılar en az 7000bin alıyordur.
Teselli ikramiyesi kadar bence dkdksks asgari ücret veriyorum 😂
Saati 30 lira olsa günde 9 saat oynasan, haftanın her günü çalışsan, 8.100 falan
3-4 bin çok az. en aşağı 15 bin
Pc nin basindan kalkmam ki
Meslek oldu zaten youtube de
Stajyer maaşı kafi
10.000 olsa keşke :D