Arkadaşlar böyle bir çar oynuyorum
Seviye aldıkça baya güçleniyor
Meta karakter mi yoksa çöp mü
Sadece oyun başı güçsüz okadar
Seviye aldıkça baya güçleniyor
Meta karakter mi yoksa çöp mü
Sadece oyun başı güçsüz okadar
Kayle zaten erken oyunda güçsüzdür karakterin yapısı gereği 3 defa evrim geçiriyor. daha sonradan güçleniyor. herkes oynayamaz. ben genelde Solo da kullanırım.
reis ben oynadım şöyle biraz işte çar bana kontrol kolay geldi ya tam yük yapıp uzaktan uzaktan hasar çıkarıyorsun baya vuruyor zaten adc gibi ama bu çarla oyunda herkesi ezermiyim kasınca baya penta atarmı oyun sonu
Kanka Sen kasmışsan karşı takım kasamamışsa TF de vurabilirsen, çaldırmazsan elbette atarsın çoğu karakterle atarsın. penta atabilmeni bir çok faktör etkiler.
Peki kankan son sorum daha var oyunda hangi çar çok güçlü bana öyle şampiyon isimleri verki hem kolsuz olsun hemde herkese tek atam öküz gibi hasarı olan ne var mid solo da
ahjsdkasd kankam ya olaya biraz yanlış yaklaşıyorsun.
Hangi karakteri daha iyi oynuyorsan o senin için en iyisidir.
Her karakterin çok farklı özellikleri var. En iyi karakter diye bir şey yok yani.
Ahri Garen birde Kayle de işte iyim bukadar 😂
Wild drift bunları oynuyorum işte şimdilik
Kayle lvl 16'ya kadar güçsüz bir karakter latede iş yapıyor. ayrıca hiçbir zaman meta karakteri olamaz Riven, Fiora, Camille varken Kayle metaya yerleşemez.
Saçmaa çar bazen 16 lv olsa bile eziliyor oyunda okadar bozuk karakter varken bunu kasma eziyeti çekilmez garen oynarım daha iyi şampiyon çöp kısaca
evet, Kayle güçlenene kadar oyun bitiyor zaten. ^^
Cevap
2Cevap
Kayle lvl 16'ya kadar güçsüz bir karakter latede iş yapıyor.
Kayle çok tatlıdır, oynamayı bilen adam lazım ona
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?