Gamer En sevdiğiniz The Last of Us karakteri kim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En sevdiginiz The Last Of Us karakteri kim? Joel Ellie Sarah Abby Tommy Dina Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz The Last of Us karakteri kim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Ellie karakteri 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Joel tabii ki böyle karizma bir karakter yok yahu... 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl pek oynamadım ama gördüğüm kadarıyla joel demek isterdim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Guzel seçim Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Adam gibi adam joel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de Joel askimi seciyorum ✌🏻 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ellie candır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ellie karakteri
Joel tabii ki böyle karizma bir karakter yok yahu...
pek oynamadım ama gördüğüm kadarıyla joel demek isterdim.
Guzel seçim
Adam gibi adam joel
Ben de Joel askimi seciyorum ✌🏻
Sarah
Ellie candır
Dina dedim
Tommy
F şıkkı
Oyun mu ne