Genelde hoşumuza giden tür oyunları seçer oynarız, içeriği güzel gelir, senaryosu, mekanikleri ve efektleri güzel gelebilir. Bu noktada sizin için hangileri önemli siz hangi tarzda oyunları tercih edersiniz?
Kral oyun, oyun skor oyunları dhshsh Konuşan bardak, puanlı giysi giydirme, ateş ve su, mario, baba kızdırmaca, penguen restorant, altın avı dhdhdhd
Şaka bir yana daha çok o anki ruh halime göre kelime oyunu, sayı eşleştirme, müzik, takımla oynamalık veya genel kültüre katkı amaçlı oyunlar oynarım. Ekte görüldüğü üzere:
Pc oyunları ile de uzun süredir alakam yok. Ama artı olarak PlayStation oynardım küçükken. Kendime alacağım bir gün. 😂
Görsellik, görüntü kalitesi, herolar ilgi çekici olmalı. Bireysel oyunlar daha çok hoşuma gidiyor. Ama Moba da seviyorum. Fps çok keyifli özellikle tekken ve mortal kombat. Ha bir de benim için çocukluğumun vazgeçilmez oyunu olan crash bandicoot tarzı oyunlarda güzel.
Hepsi önemli bana göre :D Oyunları eleştirirken sevdiğim ve sevmediğim her özelliğinden bahsederim. Diğer şeylere kıyasla grafiklere çok önem vermiyorum, göz kanatacak kadar kötü olmasın yeter. Ancak mekanik, hikaye, içerik gibi şeyler oldukça önemli benim için. Özellikle açık dünya oyunu ise içerik daha çok ön plana çıkıyor.
solo yani tek kişilik oyunları tercih ederim ve kafama eseni yapabildiğim oyunları mesela gta oyunları sevdiğim yegane oyunlar arasında dır ve görev yapmam oyunda ne istiyosam onu yaparak geçiririm vaktimi genelde birilerini öldürürüm, araç kullanarak akrobasi falan ve daha bir sürü başka şey.
gerçek hayatta yapamayacağın şeyleri yapmak iyi oluyo mesela araba motor spawn etmek, hayvana dönüşmek, okyanusta gemi ile hız yapmak hava durumu fırtınalı veya tipi iken, dağdan aşağı motor ile yardırmak falan filan