Kimler hangi oyun türlerini tercih ediyor? herkes sevdiği / tercih ettiği oyun türlerini ve hangi oyun türlerinin kombinasyonlarını sevdiğini özellikle sevip sevmedikleriniz varsa sebebiyle yoruma bekliyorum :D
FPS – First Person Shooter TPS – Third Person Shooter RTS – Real Time Strategy RPG – Role Playing Game MOBA – Multiplayer Online Battle Arena H&S – Hack and Slash ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Açık Dünya Macera Simülasyon Platform Oyunları Survival/Hayatta Kalma Horror/Korku Battle Royal Race
Salla 😂 bus simulator ultimate Allahım bir ara ona kafayı takmıştım hatta otobüs merakı oldu takıntı sonradan 😂😂 sims city freeplay falan oynarım severim.
o zaman sana büyük kötülük planlarım var :D o koltuğa bağlıcaz seni göz aparatları var kapatamıyorsun takıcaz onlardan kafanıda sabitlicez :D zorla oynatıcaz valla
arkadaşlarla Devour oynarken beni ne olur kaldırmayın ben böyle iyiyim siz devam edin diyordum öyle korkunç geliyor. ısrar olmazsa asla oynamam zaten kjnakdsşfddfg
Foresttı da bitir bitir yordu ya :D Day Z ve Rust güzel oynama fırsatım olmadı Rust ilk çıktığı senelerde oynamıştım oyun evrime kafa attı sonra :) Green Hell ve 7 days to die falan öneririm denk gelirsen Valheim de çok güzel ama valheim seneryo ve teması farkli braz