Gamer 1 ay En iyi oynadığın oyun nedir? Everglow Xper 6 Takip Et FacebookTwitter 02 Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter En iyi oynadığın oyun nedir? 49 Görüşünü yaz
HardChoice Fenomen 1 ay CS:GO tabiki. Fps tarzındaki bütün oyunlarda iyiyimdir fakat diğer hiçbir fps oyunu beni sarmıyor. Bu yüzden tercihim hep CS:GO'dan yana oldu. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
KnightsSword Fenomen 1 ay Genel olarak çoğu oyunda ortalama üstü iyiyim. birisinde en iyiyim diyemem ama hepsinde iyi olabilirim :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
SalvioHexia Master 1 ay Tomb raider fanıyım o yüzden tomb raider diyorumama tps türü oyunlarda iyiyimdir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Shithappen Guru 1 ay Hepsinde low olmak jjkhk Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
IAmarPresterAen Master 1 ay Yüzüklerin Efendisi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Barış_LonelyForever Master 1 ay Fps türü oyunlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
aaa18638 Xper 2 1 ay minecraft Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi aaa18638 1 ay @XIARESIX ps dan oynuyorum ben ya XIARESIX 1 ay bizde pc den oynuyoruz :D XIARESIX 1 ay play station mı dedin sen Hepsini Göster Daha Az Göster aaa18638 1 ay @XIARESIX evet XIARESIX 1 ay üzdü beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49CS:GO tabiki. Fps tarzındaki bütün oyunlarda iyiyimdir fakat diğer hiçbir fps oyunu beni sarmıyor. Bu yüzden tercihim hep CS:GO'dan yana oldu.
Genel olarak çoğu oyunda ortalama üstü iyiyim. birisinde en iyiyim diyemem ama hepsinde iyi olabilirim :D
Tomb raider fanıyım o yüzden tomb raider diyorum
ama tps türü oyunlarda iyiyimdir
Albion Online da üzerim
Hepsinde low olmak jjkhk
fall guys
Batak 😂
Yüzüklerin Efendisi
Fps türü oyunlar
mobile legends
Rust
mstar idi
minecraft