Seçmek zor ama açık dünyası, grafikleri, kusursuz hikayesiyle Skyrim diyebilirim.
Sizin şimdiye kadar oynadığınız en iyi oyun nedir?

Seçmek zor ama açık dünyası, grafikleri, kusursuz hikayesiyle Skyrim diyebilirim.
Sizin şimdiye kadar oynadığınız en iyi oyun nedir?

Grafik hikaye oynanış vuruş hissiyatı olarak RDR2 ama oynamaktan keyif aldığım dünyasında zaman geçirmeyi sevdiğim cyberpunk 2077. Skyrim de zevkli ama vuruş hissiyatı yok gibi bir şey bana göre ve bu beni oyundan soğutan bir durum
Skyrim'i belirli aralıklarla bırakıp sonra yeniden başlarım özledikçe oynuyorum bir türlü sıkılmadım.
her şeyiyle en iyi diyebileceğim oyunlardan biri. katılıyorum RDR2 de listeye girer bu arada. ^^
Skyrim de alamadığım tadı bannerlord tan alıyorum ama Skyrim evreni daha ilgi çekici. Klasik bir Bethesda oyunu ana hikayeyi boş verip tam dünyasında kaybolmalik ama yinede sana hissettirdiklerinin ben açık dünyasında başarılı yazılan hikayelerden dolayı olduğunu düşünmüyorum. Çıktığı dönemde bile evren kurgusu dışındaki konularda yaptıklarını ondan daha iyi yapan oyunlar vardı. Yaşı itibariyle grafik vs konularda rdr gibi oyunlarla kıyaslamak zaten doğru olmaz
ya tabii ki çünkü Skyrim o dönem için evren kurgu, detayında türünün tek örneği olabilecek oyunlardan biriydi belki de bu yüzden kalbimi kaptırmışımdır. ^^
hikayesi ve evreniyle detaylara boğan oyunları genel olarak severim bir de World of Warcraft aşkım var o oyunda çok fazla detay içeriyor mesela. haklısın, çıkış zamanına göre kıyaslama yapılamaz. ^^
Star Wars hayranı biri olarak evet güç beni çağırıyor. ^^ bilgisayara gelecek olması bilgisayar oyuncularını sevindirmişti evren ve hikaye olarak çok fazla imkana sahip olacaklar umarım oynanışına da yansır bu yüzden beklentim çok fazla.
Kaktüs adam 2 benim hala unutamadığım favori oyunum. Neredeyse bütün oyunlara sahibim ama hiç bir oyun bende o oyunun etkisini yaratamadı. Diğerlerine göre basit ama harika bir oyundu, belki de çocukluğumun oyunu olduğundandır.
Çocukluğum ResidentEvil ile başladı. Bu yaşa kadar tüm serisini takip ettim. Araya bir 3'lü güzelleme geldi TombRider ' dan. her şey güzeldi işte, taa ki Horizon Zero Down denen şey çıkana kadar. Hepsini yıktı, geçti.
Resident Evil ciddi anlamda iyil bir seri Tomb Raider'da öyle.
Horizon Zero Dawn da güzel oyun crafting çok eğlenceli geliyordu bana yeni nesil bir oyun olduğu için daha çok hitap etti sanırım. ^^
Oyun oynamıyorum artık ama geçen ay sanırım, sadece hikayesinin başlangıç video sahnelerini playerlardan birinden izlemişliğim oldu. Özletmiş kendini.
Skyrim muhtemelen. Oyunun derinliği ve güzelliği tam bir sanat eseri. Tabi en güzel yanı, sınırsız modlanabilme potansiyeli. Bu yorumu yazarken mod listeme baktım 264 aktif mod gördüm 😂
kesinlikle katılıyorum. ^^
ben de resmen Skyrim ile aşk yaşıyorum.
hmm, zor bir soru.
Stormcloak taraftarıyım tamamen kişisel sebeplerden dolayı. :D
senin tercihin nedir?
teessüf ederim. her ne kadar Stormcloak taraftarı olsam da elflere karşı tutumlarını beğenmiyorum 😏
Cevap
65Cevap
Divinity 2 the dragon knight saga
Knight online hayat puffline jsnf bu daha iyimiş yazalım bir yere
koxperlar tarafından işgal edilirsin umarım akfjnjfdkfd
Jshdjsf yeni beddua level
Max Payne 2
Grafikleri günümüze göre çok geride kaldı ama o seneler çok iyiydi bee
Max Payne hiç oynamadım yeterince ilgimi çekmedi ama aramızda kalsın. :D
Hikaye tabanlı oyunları çok seviyorum. Özellikle GTA, Mafia gibi oyunları çok seviyorum. Hitman, Forza bunlar da güzel ama en iyi oynadığım oyun eskiden COC ve Wolfteam olabilir.
Wolfteam bir dönem çok ses getirmişti pek benlik bir oyun olmadığı için hiç oynamadım. ^^
diğer seçimler güzel.
Wolfteam efendisi olmuştun demek. :D
benim de arkadaşlarım oynardı oynadıkları yetmiyormuş gibi bir de şarkısı vardı... küçük bir çocuk söylüyordu aşırı komikti. ajkndskjfdş
Super Metroid. The Legend of Zelda A Link to the Past'de başyapıt
Aldığım tek oyun küçüklen bir tazmanya canavarı oyunu vardı. hala da aklımda çok güzel oyundu ya :D
oyunu bayağı sevmişsin öyle görünüyor. ^^
GTA Serisi çocukluğum onunla geçti.
Ama bence en iyi oyun Call Of Duty : Black Ops I oyunudur. Far Cry 3 de efsanedir.
Far Cry 3 güzel oyun cidden.
hem fps hem açık dünya ikisi bir arada eksiksiz şekilde yapmışlar.
Evet, arada o kadar gerçekçi detaylar eklemişler ki çıktığı zamana bakacak olursak mükemmel bir oyun. şu an bile çıkan çoğu oyuna bin basacak bir hikayeye ve oyun grafiğine sahip.
Pubg dersem linç yiyecek gibi hissediyorum. Pubg çok daha kaliteli oyunlar vardır ama ben oynamadım://
FPS oyunlarından hoşlanıyorsan senin için en iyi oyun Pubg sayılabilir. :D
hiç linç eder miyiz? ayıp... ^^
Çok naziksin ))
Witcher 3 ile Skyrim arasında gidip geliyorum. İkisinde de birbirinde olmayan şeyler. Başka oyunlar oynamış olsam rdr2 gör of War gibi belki onları secerdim
ikisi de kendi bandında başarılı oyunlar.
fakat bu iki oyunun çıkış yılını göz önünde bulundurunca Skyrim benim için bir tık daha önde. ^^
avakin life fakat yetiskin kalmadi oyunda ya oynayamiyorum bayadir
bu oyunu daha önce hiç oynamadım Sims'e benziyor sanki. ^^
evet simulasyon oyunu
En güzeli bana göre PubG, çok fazla oyun oynamadım.
Pubg hiç oynamadım mobil oyunlarda başarısız olduğumu düşünüyorum ama çok sık duyuyorum bu yüzden bu oyunu deneyeceğim. 🙄
Mobilde ben de başarısız oldum Pubg'de. Emülatör oynuyorum, çok başarılı değilim ama en azından ilerleyebiliyorum. 😄
aa, bilmiyordum oynayacağım zaman bende emülatör ile deneyeceğim o halde. :D
İyi oyunlar, başarılar. Kilin bol olsun 😂😂😂
teşekkür ederiim. :D 🍬
Gerçekten bu konuda kesin bir şey söylemek kolay değil ancak Red Dead Redemption 2 bir başka.
haklısın, seçmek çok zor.
RDR2 güzel oyun yan görevleri bile sıkmıyor.
Mesela Last of Us’da güzel bir oyun gerçekten.
kesinlikle katılıyorum Joel'a çok sempati duyuyorum sadece onun için bile oynanır.
Gerçekten öyle. Skyrimde güzel oyun. Onu oynamadım daha ama Elder Scroll Online oynuyorum. Baya güzel ve geniş atmosfere sahip.
Elder Scrolls online da güzel bir oyun Necromancer ve Nightblade çok eğlenceli.
Evet oynaması güzel klaslar.
şu an beni etkisinde bırakan cyberpunk 2077 hikayesi o kadar güzel ki :( ek paketi 2023 yılında gelecekmiş bekliyorum sabırsızlıkla ancak çocukluğum god of war serisi ile geçti o yüzden God Of War ilk 3 leme diyeceğim
God of War çok nostaljik harika bir oyun fakat Atreus çok sinir bozucu bir çocuk. :D
Cyberpunk 2077 başından beri pek cezbetmedi aslında nedenini bilemiyorum. ^^
Pek söz dinlemiyor evet :D son çıkacak oyunun da final oyunu olacağını var sayarsak (En azından iskandinav mitolojisi) acaba ölecek mi yoksa kratos un yerine mi geçecek. Cyberpunk oynanış olarak hatalarla dolu evet ben karşılaştım baya ama hikayesi beni benden aldı diye bilirim özellikle final sahnesinde secimini yaptıktan sonra o müzik eşliğinde verdiğin karar tüylerim diken diken olmuştu xd
Oyumuuu Far Cry 3'den yana kullanıyorum. Hikaye olarak, mekan olarak, grafik olarak, düşman olarak cidden apayrı bir oyun.
Atsridan bu yana ve şu an playstationdan da nintendoya geçmiş biri olarak halen daha gör of war aklımdan çıkmıyor.
CS 1.6 gönlümüzde yaşıyor ajdjfksjd
tam bir fps oyuncususun. :D
Vallahi skyrim diyecektim. Bambaşka bi atmosfer, müzikleri de harika. Özledim yine:)
Ros en çok zevk aldığım oyunlardan biriydi:')
The last of us der susarım hikaye anlamında mekanik anlamında zamanına göre yapılmış zaten seçişmiş en iyi oyundur. last of us benim en sevdiğim konsol oyunudur. pc de max payne hikaye anlamında ve yine zamanına göre mekanik anlamında çok iyi bazı günümüz oyunlarına taş çıkarır. mobilde hayday :d :d :d
Counter strike internet kafede çok oynardık mobil oyunu deseniz candy crush saga 😊 en iyisi
Candy Crush çok tatlı bir oyun yaa. ^^
okey oynamayı bilmiyorum maalesef yorum yapamayacağım. ^^
Red Dead Redemption 2. Sağ olsun aile dostumuzun evindeki PlayStation bende güzel anılar bıraktı. Bir kere oynadım. Bir daha oynama şansı bulamadım.
Ori And The Will Of The Wisps olabilir
ilk kez duyuyorum.
oyun güzel mi? önerir misin?
Kesinlikle öneririm. Sanat eseri resmen oyun. Müziklerinden tut hikayesine kadar. İlk önce ilk oyunu olan Ori And The Blind Forest'I oynamanı tavsiye ederim.
2003 ila 2006 arasın da knght online... :/
aay Knight Online müthiş bir oyundu.
şu an buraya nova atasım geldi. :/
Gel kafama at :( CC priestim. o kadar özledim ki.
Kesinlikle call of duty 4
FPS oyuncususun sanırım. ^^
Hemde iyisinden.
Total Overdose... 😊 Üzümlü kekim... 😊
daha önce hiç oynamadım FPS oyunu sanırım. ^^
Açık Dünya Aksiyon Oyunu... 😊 Max Payne, GTA, Spiderman hepsinden biraz karışık hibrit bir oyun... 😊 Traktör sürerken silahlı çatışmaya girebildiğim çılgın bir oyundu... 😊
Uncharted ve call of tudy serisi
Uncharted da çok iyi bir oyun şu an özlediğimi fark ettim.
R. e biohazard ve village olabilir
En iyisi World Of Warcraft.
Last of us, resident evil
Oynadığım en iyi oyun kesinlikle Half-Life 2, bunun haricinde METRO: Exodus ve Cyberpunk: 2077 yer alıyor.
Cs 1.6 bu benim için legend çocukluğumda oynuyodum
Call of duty, serious sam
CS 1.6 ben daha iyisini hatırlamıyorum
assassins creed odyssey
Karar vermek zor gerçekten
Rdr 2
müthiş seçim. ^^
Fm2020
bu oyunu bir tek ben sevmiyorum sanırım.😏
O kadar kötü değil ya şampiyon olmak altyapıdan genç çıkarmak satmak filan
konseptinden dolayı ilgimi çekmiyor olsa gerek. ^^
Olabilir çok zaman alıyor diye de olabilir zaten öyle bir oyun ki seven delisi olur sevmeyen yüzüne bakmaz
futboldan anlamıyorum ki bu yüzden uzak geliyor. ^^
48 50 saat duraksız oynadığım olmuştu
mantığını anlamıyorum her şeyi yaptın düzenledin sonra ne oluyor? 🙄
Sonra yaşıyorsun aslında ondan sonra zevkli oluyor oyuncun takımın gelişiyor
Geliştikçe genişliyor detaylara iniyorsun ben transferden çok keyif alıyorum alıp satmak
anladım, bilgi için teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim hoşçakal
far cry 3
Far Cry 3 sadece o ada için bile oynanır.
atsınlar o adaya kaybolmam xd
Crysis
Crysis güzel bir oyun ama nedense oynanışı bana çok zor geliyor. ^^
Çıktığı yıl düşünülürse efsane bir oyun, ilk oynadığımdan beri hayranım. Oynayış göreceli tabi, alışılır
kesinlikle oyunları çıkış tarihlerine göre kategorize etmek benim için de daha adaletli geliyor.
remastered hali de oldukça başarılı. ^^
Evet kesinlikle, 2 hafta önce oynadık 1-2 bölüm baya başarılı
Dota 2
birden Invoker oynayasım geldi.🙄
Hayatım
zor mu bari? ajknsdjhfd
The Witcher 3
o da çok iyi bir oyun sahiden.
Oynanış hariç bana masalsı ve karakterleri çok iyi işlenmiş bir oyun olarak geldi
Black desert grafik açısından Metin2 genel açıdan
Gta san
Merin2
Futbolcup
Witcher 3 & Skyrim, ayrım yapamam.
Pes13. Bir başkadır bu oyun. Erkekler anladı.
NET Arma 3
Witcher 3
Mafia 2
Fifa 2022
Metin2 😃
oyun oynamayı sevmiyorum
MLB.
Battlefield Bad Company 2
Pubg ve assasin creed
Gta Vice City
metro serisi netttt
Call of duty serisi