Roach Ve Frost Call Of Duty Modern Warfare Serisi İle Karşımıza Çıkan Askerler Roach Modern Warfare 2 de Ortaya Çıkıyor Oyunda Onu Göremiyoruz Çünkü Kontrol Ettiğimiz Karakterin Taa kendisi Oluyor Mw 2 sonlarına doğru Maalesef Roach Öldürülüyor ve Modern Warfare 3 de Yeni bir karakter Ekleniyor Roach yerine Frost Geliyor Frost da Kontrol Ettiğimiz Karakterin Taa kendisi Oluyor Bu 2 Karkaterden Hangisini çok Sevdiniz Favoriniz Ben Roach ve Ghost Seviyorum 😊⭐ İkisi en iyi dostlar birbirlerine
Modern Warfare 2 (2009) ROACH ⭐
Modern Warfare 3 (2011) FROST
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Call of Duty Modern Warfare serisinden Roach mı, Frost mu? Hangisini sevdiniz favoriniz oldu benim dostum Roach ⭐?
Frost Var 😄 Diğer Seçenek Modern Warfare 3 de Gelen asker Frost Nasıl di sence Aynen Roach Yeri Başka GHOSTun en iyi arkadaşıydi Ki Ghost İçlerinde Roach en iyi tanıyor du
Modern Warfare 2 Oynadın Ya bu Bile çok iyi Bana Göre Zaten Modern Warfare 2 En Sevdiğim Modern Warfare Serisi Mw 3 de Oynadım oda başarılı ama Mw 2 de atmosfer Başkaydi Özellikle şu Haritayla çok sevdim bekle kardeşim 😊
Bu Bölüm Harita da Çok Etkileyiciydi Modern Warfare 2 Bence 3 göre Daha aksiyon Yaşattı Zaten Modern Warfare 1 benziyor Burası orada da gece bölümü vardı bilirsin
Aynen Be Ya Ghost Az Yardımı Desteği Dokundu mu? Hem de çok yardımı dokundu Ama General Shepherd Harcadı onu Call Of Duty Yapımcılara çok kızıyorum Böylesine Çok Sevilen Kaliteli Karkateri Ne hakla öldürürler Modern Warfare 3 Onda da Soap Öldü Al İşte 2019 Modern Warfare Serisi Yeniden Çıktı Onu Oynamadım ama baktığım kadarıyla Öncekilerin yerini tutmuyor Keşke Ghost yeniden gelse 😥
Ghostumuzu çok severdik :) ama yapacak bir şey yok büyük ihtimalle bu karakterleri öldürmeselerdi bu oyunlar da bu kadar yer edinmezdi bizde. üzüldüğümüz bir nokta olduğu için bu kadar kafamızda yer edindi MW serisi bence.
En İyi Cevaplar