Gamer Oyun oynarken adamı iğne deliğinden bile görür müsünüz? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken adamı iğne deliğinden bile görür müsünüz 🤔Ben uçarken her adamı görüp ateş ediyorum 😄 Oyun oynarken adamı iğne deliğinden bile görür müsünüz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet dikkatliyim 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Belli olmuyor bazen dalgınlığıma gelebilir insanız sonuçta bazen de kimsenin beklemeyeceği şeyler yapabiliriz :) Rainbow'da dikkat çok önemli :D 2 0 Yorumla
misbethy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl oynamaya çalıştığım bir sürü oyun var ama gel gelelim valo ve cs de hep öldüğüm için millet beni troll sanıp takımdan banlıyor LKCMDSJKCVNKDFVDF 1 2 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Oha 😦 cs kolay amaha go mu go zor evet 1.6 kolay ama 😄 Yorumla misbethy +1 yıl cs:go evet Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 😄😄 Pubg oynadığım zamanlar aklıma geldi. Nerdeyse adam karşıma gelene kadar görmezdim. 😄😄😄😄 1 3 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Grafikleri renkli yapmalısın daha kolay görünür gerçekçi de falan hiç adamı göremezsin Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Bıraktım, olur da tekrar oynarsam yapayım. ☺ Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😇 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hey gidi neler neler yaptım da kayıt olmadığı için anlatsam da inanmaz kimse. Hep anlık refleksler ile. 1 0 Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Uzun süredir FPS oynamıyorum. Ama evet görürdüm. Pubgde en ufak bi noktayı adam mı acaba diye süzerdim. Bir de resimdeki oyun Valorant mı? 1 0 Yorumla
Yıldo21 Takip Et Xper 5 Yaş: 56 , eic 90% +1 yıl Tabiki af yok havada karada suda benden kurtulamaz taktik maktik yok bam bam tak tak şak şak 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Genelde görür işaret atarım ama vurma konusu nadir😂 1 0 Yorumla
Ukulan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Görürüm ama isabet almada bazen sıkıntı olabiliyor. 😀 1 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Resim bana kaynak yapan bir adamı andırdı :D 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çoğu zaman zorlanırım 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Benim gözüm kör 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet dikkatliyim
Belli olmuyor bazen dalgınlığıma gelebilir insanız sonuçta bazen de kimsenin beklemeyeceği şeyler yapabiliriz :) Rainbow'da dikkat çok önemli :D
oynamaya çalıştığım bir sürü oyun var ama gel gelelim valo ve cs de hep öldüğüm için millet beni troll sanıp takımdan banlıyor LKCMDSJKCVNKDFVDF
Oha 😦 cs kolay amaha go mu go zor evet 1.6 kolay ama 😄
cs:go evet
😄😄 Pubg oynadığım zamanlar aklıma geldi. Nerdeyse adam karşıma gelene kadar görmezdim. 😄😄😄😄
Grafikleri renkli yapmalısın daha kolay görünür gerçekçi de falan hiç adamı göremezsin
Bıraktım, olur da tekrar oynarsam yapayım. ☺
😇
Hey gidi neler neler yaptım da kayıt olmadığı için anlatsam da inanmaz kimse.
Hep anlık refleksler ile.
Uzun süredir FPS oynamıyorum. Ama evet görürdüm. Pubgde en ufak bi noktayı adam mı acaba diye süzerdim. Bir de resimdeki oyun Valorant mı?
Tabiki af yok havada karada suda benden kurtulamaz taktik maktik yok bam bam tak tak şak şak
Genelde görür işaret atarım ama vurma konusu nadir😂
Görürüm ama isabet almada bazen sıkıntı olabiliyor. 😀
Resim bana kaynak yapan bir adamı andırdı :D
Çoğu zaman zorlanırım
Bu konuda tam bir markayım
İmkansız bir şey
ebesinin * *ına girse kaçamaz
Affetmem
Evet. Görüşüm çok keskindir
Her zaman göremem
Görürüm 🧐
Benim gözüm kör 😂😂